Rolsteiger aanhangers

Rolstelling aanhangers

Wilt u veilig de weg op met uw rolstellingen, zonder beschadigingen aan te brengen aan uw voertuig of stelling? Met onze rolstelling aanhangers weet u dat u goed zit. Onze rolstelling aanhangers zijn geen overbodige luxe en brengen u steeds veilig en snel naar uw volgende klus. Rolsteiger-kopen.be bezit tal van soorten en maten, geschikt voor brede én smalle steigers.

Lees meer Minder
Toont 19 - 22 van de 22 items

Ruim assortiment aan aanhangers voor de steiger

In ons assortiment kunt u terecht voor verscheidene soorten aanhangers voor rolsteigers. Al deze aanhangers zijn steeds van de beste kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Rolsteiger-kopen.be, sinds 1996 op de markt, kon door de jaren heen een grote naam worden op het gebied van bouwmateriaal in de hoogte. Profiteer van onze deskundigheid en uitstekende service en ontdek vandaag nog ons ruime gamma aan steigeraanhangers. 

Uitgebreid gamma aan rolsteiger aanhangers

Op onze webshop vindt u verschillende types rolstelling aanhangers. Zo kunt u opteren voor de Basic Carrier, een basis stellingaanhanger met een simpele, maar degelijke constructie. De aanhanger heeft plaats voor twee stellingen van acht meter, is licht in gewicht maar toch van hoogwaardige kwaliteit. Alle onderdelen liggen vast en overzichtelijk op de aanhanger. U kunt ook kiezen voor onze afsluitbare aanhanger, die eveneens zestien meter aan rolstelling kan vervoeren. Wielen, stabilisatoren, frames, schoren en platforms worden uitstekend beschermd door deze aanhanger. U kan eenvoudig het nodige materiaal steeds van de steigerwagen halen. Met deze aanhanger is uw rolstelling goed beschermd tegen diefstal. 

Online steigeraanhanger kopen

Wilt u een steigeraanhanger kopen? Dan is Rolsteiger-kopen.be de place to be. In ons ruime assortiment vindt u vast de geschikte aanhanger voor uw rolstelling. Heeft u toch nog vragen? Contacteer ons gerust via info@rolsteiger.net of bel ons op het nummer 085-744 05 29. Onze experts helpen u graag bij uw keuze. Bestelt u vandaag nog uw rolsteiger aanhanger? Als u dat voor 14 uur doet, heeft u de aanhanger morgen al in huis! Ook geniet u van een volledig gratis verzending en vijf jaar garantie op uw aankoop.