Basic carrier

Basic Carrier 

De verbeterde basic Carrier in een éénvoudige robuuste aanhanger.  De Basic Carrier heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Goed voor 16 mtr. rolsteiger, ongeremd, en rijbewijs B is voldoende. Als u zuinig bent op uw materialen is het de ideale oplossing voor het vervoer en tevens opslag van uw aluminium steiger.  Altijd uw rolsteiger paraat en inzetbaar. Op de Basic Carrier blijft het materiaal wat u niet gebruikt netjes liggen, geen beschadigingen meer aan uw rolsteiger tijdens vervoer en het laden/ en lossen.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 9 van de 9 items

Basic carrier kopen

We kennen het inmiddels allemaal, onnodig tijdverlies met het laden en lossen van onze steiger. We willen snel beginnen met de werkzaamheden, maar moeten eerst weer die rolsteiger opladen. Wat we nodig hebben ligt ook altijd onderop. Dat behoort tot de verleden tijd als u een basic carrier koopt. Alle materialen keurig geordend en éénvoudig vast te binden met 3 spanbandjes.

Wij van DVLvanLoon vinden de basic carrier de beste koop in vergelijking met alle andere rolsteiger aanhangers. De afsluitbare types zijn ook prachtig, maar -naar onze mening- gelijk een stuk duurder. De meerprijs betaald zicht niet uit in gemak. Er kan veel meer materiaal op de Basic carrier dan op zijn afsluitbare collega's.