X-carrier afsluitbare aanhanger

X-carrier Afsluitbare aanhanger

U wilt een afsluitbare aanhanger kopen voor uw steigermateriaal ? Dan is de X-carrier van ASC de beste afsluitbare aanhanger in zijn soort. Geproduceerd in eigen huis, een Nederlands product, zoals u van ons gewend bent. Het steigermateriaal kan er na het sluiten van de deur niet meer vanaf vallen tijdens het rijden, met één spanbandje maakt u het materiaal vast tegen het beschadigen, en rijden maar. De afsluitbare rolsteiger aanhangers worden uit voorraad geleverd.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 1 van 1 item

Afsluitbare steiger aanhanger kopen

De X-carrier vervoert 16 meter rolsteiger éénvoudig en veilig. Hiermee heeft kunt u precies datgene van de steigerwagen afhalen wat u op dat moment nodig hebt. Deze afsluitbare aanhanger is ontworpen om al uw steigermateriaal gemakkelijk te kunnen vervoeren zonder veel vastbind werk. U bespaart hiermee tijd en ergennis. Doordat de aanhanger afsluitbaar is bent u verzekerd van een maximale bescherming van uw materiaal. Met een (standaard) rijbewijs B mag u deze aanhangwagen voorttrekken achter elk wagen. Het gewicht van de X-carrier inclusief rolsteiger is lager dan 750 kg!

De afgesloten X-carrier word natuurlijk gemaakt van zeer duurzame materialen en wordt geleverd met 2 jaar garantie. De perfecte oplossing voor het vervoeren van uw aluminium rolsteigers. Met deze thermisch verzinkte steigeraanhanger heeft u tevens de perfecte opslag voor uw materiaal en kunt u direct naar voor de volgende klus.

Wij leveren de X-carrier in 2 afmetingen, voor de rolsteiger met een vloerlengte van 250 en 300. Vergelijkend met andere aanbieders is deze aanhanger iets hoger in prijs, dat komt wederom door de hogere kwaliteit van de ASC X-carrier. Eénvoudig online te bestellen en uit voorraad leverbaar. Vragen ? Bel ons dan.