ACTIES

Actie: nieuw en gebruikte stellingen

Op zoek naar een scherpe aanbieding? Houd dan deze pagina goed in de gaten want hier vindt u speciale aanbiedingen van ASC. Hier vindt u onder andere scherp afgeprijsde rolsteigers, steigers en gebruikt steigermateriaal aan. 

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 10 van de 10 items

Op deze pagina vindt u dus een wisselend aanbod van gebruikte rolsteigers, gevelsteigers, trappen, ladders of steigermateriaal. Deze materialen zijn allemaal nog van goede kwaliteit, omdat wij ze volledig nakijken, indien nodig repareren en keuren. Zo bent u, ook als u een steiger of trap in de aanbieding koopt, verzekerd van veilig en prettig gebruik. De steigers die we in de aanbieding doen kunnen van verschillende merken zijn zoals Altrex, Euroscaffold en Skyworks, doordat ze uit de handel komen. 

Tweedehands stellingen kopen

Hoe komen we aan deze tweedehands stellingen? Regelmatig kopen we deze op in veilingen. Ook komen klanten regelmatig een nieuwe steiger kopen en ruilen ze de oude in. Doordat we onze stellingen altijd goed controleren en keuren, bent u ook bij een tweedehands steiger verzekerd van prima kwaliteit. U vindt onze tweedehands stellingen ook op andere verkoopsites zoals Marktplaats. 

Het voordeel van deze tweedehands stellingen is dat de prijzen natuurlijk een stuk lager liggen. Deze prijs hangt af van de staat van het materiaal en de leeftijd. Soms kan het prijsverschil met een nieuwe stelling erg klein zijn, waardoor het slimmer is om een nieuwe te kopen. Andere keren kunt u flink op de kosten besparen met een tweedehands steiger. Wij verkopen geen onveilige materialen, waardoor we soms veel reparatiewerkzaamheden uit moeten voeren aan tweedehands stellingen. Hierdoor kan de prijs de nieuwprijs soms dus evenaren. 

Ook verhuren we steigers en bieden we ze af en toe te koop aan. Wanneer een steiger bijvoorbeeld één jaar verhuurd is, kunnen we deze nog verkopen. Wanneer de steiger dan nog in goede staat is, is de prijs ongeveer 15% lager dan nieuw materiaal. 

De prijzen van de tweedehands steigers op deze pagina zijn inclusief transport, tenzij anders vermeld. Op is op en de levertijd kan op deze producten wat langer zijn dan u van ons gewend bent. 

-