Update naar de nieuwe regelgeving , frame 135. Bekijk groter

Update nieuwe regelgeving vrijstaand

8719998996845

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Snelle levering. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€415,39
€502,62 incl. btw

6

Snelle levering . TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

Update geschikt voor vrijstaand gebruik, naar de nieuwe in Nederland geldende regelgeving qua opbouwen en afbreken. Alleen te bestellen in combinatie met een rolsteiger.

Bestaande uit 2 x een 4-sports opbouwframe ter vervanging van de leuningframes en twee X-frame voorloopleuning.
De beste manier om aan deze regelgeving te voldoen is om te  beginnen met een 4-sports opbouwframe. Men begint als het ware met de leuning. Zie video !

Vanaf 1 januari 2018 is de wetgeving rolsteigers veranderd, en is het verplicht om altijd een leuning te hebben bij betreding van een volgend platform in een rolsteiger. Dit omdat een groot deel van de ongelukken nog steeds gebeuren bij het op- en afbouwen van rolsteigers.

Dit betekent niet dat het traditionele systeem met schoren niet meer gebruikt mag worden.
Om aan deze nieuwe eis te voldoen dient minimaal 1 voorloopleuning gebruikt te worden bij het opbouwen van een rolsteiger, als de rolsteiger gebruikt word bij een gevel. Word de rolsteiger vrijstaand gebruikt, dan zijn 2 voorloopleuningen nodig.

Reviews

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: