Aanbieding! Afbeeldingen zijn ter indicatie en wijken qua aantal treden af. Bekijk groter

Alumexx Twin-Deck 2.0 Huishoudtrap

Profiteer nu van de uitstekende kwaliteit van de Alumexx Twindeck huishoudtrap. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs!

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€49,00
€59,29 incl. btw

6

Gratis en en snel geleverd . TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

2 treden, werkhoogte 240 cm, hoogte trap 118 cm, gewicht 4 KG
3 treden, werkhoogte 262 cm, hoogte trap 139 cm, gewicht 4,7 KG
4 treden, werkhoogte 285 cm, hoogte trap 165 cm, gewicht 5,4 KG
5 treden, werkhoogte 302 cm, hoogte trap 190 cm, gewicht 6.3 KG
6 treden, werkhoogte 327 cm, hoogte trap 209 cm, gewicht 6,8 KG

Alumexx Twindeck

De Alumexx Twindeck is de ideale huishoudtrap! Natuurlijk is deze trap verkrijgbaar bij Rolsteiger-kopen.be. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogwaardige klimmaterialen van Alumexx. U vindt bij ons niet alleen de Alumexx Twindeck trap of andere trappen van dit merk, maar ook rol- en kamersteigers. Uitstekend wanneer u graag in en rondom het huis klust; want ook hier is veiligheid erg belangrijk. Uw veiligheid is gewaarborgd wanneer u werkt met materialen van Alumexx!

Waarom kiezen voor de Alumexx Twindeck trap? 

Maar wat is er nu zo goed aan de Alumexx Twindeck? Deze trap biedt de optimale combinatie tussen professionaliteit en handigheid in en rondom het huis. Deze huishoudtrap is erg robuust en van uitstekende kwaliteit op het gebied van materiaal en afwerking. Dat komt doordat deze trap gemaakt is van hoogwaardige aluminiumsoorten die gecombineerd zijn met zachte en degelijke kunststoffen. De trap gaat lang mee en voldoet ook nog eens aan de Warenwet en de Nederlandse en Europese normeringen. Daarnaast werkt u ook altijd veilig met de Alumexx Twindeck. De trap is namelijk voorzien van een antislipdeck en de andere zachte kunststof onderdelen beschermen de materialen en uw lichaam. Hoewel de trap sterk en stevig is, is deze nog steeds licht en dus makkelijk te verplaatsen. Er zit zelfs een emmerhaakje aan, zodat u er het een en ander aan kan hangen. Met de Alumexx Twindeck klaart u dus elke klus in huis!

Online de Alumexx Twindeck bestellen

En nog een groot voordeel; u kunt de Alumexx Twindeck gewoon online bestellen bij Rolsteiger-kopen.be. De verzending van de trap is gratis en snel. Bestelt u vandaag nog vóór 14.00 uur, dan verzenden we de trap dezelfde dag nog en kunt u er dus snel mee aan de slag. Ook profiteert u bij ons van 100 dagen retourgarantie. Wanneer u advies nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger-kopen.be of door te bellen naar 0748 - 80610.

Reviews

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: