ASC opbouwframes

ASC opbouwframes

Deze ASC opbouwgrames hebben een ronde verbindingspen. Frames kunnen onderling gekoppeld worden met borgpennen. De buizen van de frames zijn 51 mm dik en de wanden van de staander 2,2 mm. Het aluminium van deze opbouwframes zijn erg sterk doordat ze handmatig TIG-gelast worden. Hierbij wordt een smeldbad met zeer hoge temperatuur gebruikt, waardoor de las die gemaakt wordt zeer hoogwaardig is. In de vliegtuigindustrie en de productie van de duurste merken aluminium racemotoren en sub-frames van raceauto's wordt deze methode ook toegepast!

Om tot een mooie en zuivere lasverbinding te komen wordt de lasdraad handmatig druppelsgewijs toegevoegd wanneer het optimale smeltbad voor een las is behaald. Doordat het laswerk van deze opbouwframes van deze uitstekende kwaliteit is, leveren we hier maar liefst 5 jaar garantie op. 

Op deze pagina vindt u verschillende framebreedtes, variërend van 75 tot 150 centimeter. Daarnaast kunt u hier terecht voor verschillende soorten opbouwframes zoals 2 en 4 sports opbouwframes, doorloopframes, adapterframes, uitwijkframes en balkonframes. Zo kunnen we ook voor uw klus de beste oplossing bieden. Uiteraard tegen een scherpe prijs en snel geleverd.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 18 van de 30 items
-