ASC rolsteiger

ASC rolstelling kopen

Dé rolstelling met de vertrouwde ronde verbindingspen? Correct, dat is de enige echte ASC rolstelling. Ook die topper vindt u in ons ruime assortiment. De ASC rolstelling is zowaar de meest verkochte rolstelling en wordt gemaakt voor de professional met de hoogste verwachtingen inzake veiligheid en gebruiksgemak.
Bij de ASC rolstelling worden de frames onderling gekoppeld aan de hand van borgpennen. De stelling is een Klasse 3 rolstelling die werd gemaakt uit hoogwaardig aluminium met een wanddikte van 2.2 millimeter, TIG-gelast. Door de universele rolstelling maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolstellingen, behoort deze tot de beste types rolstellingen. Dit kwalitatieve type rolstelling bezit een NEN-certificaat. 

ASC rolstelling: kwalitatief hoogwaardig

ASC rolstellingen hebben een onmiskenbaar hoge kwaliteit. Zo zijn de sporten van het frame voorzien van een antislipprofiel en zijn ze rondom TIG-gelast. Met een wanddikte van 2,0 millimeter zijn de staanders van een zeer hoogwaardige legering. Dat geldt ook voor het dubbelwandige, gelaste aluminium profiel dat voorzien is van een hoge legering met multiplex antislipdeck. De platformen werden voorzien van massief opgeschroefde haken met windbeveiliging en een maximale belasting van 275 kilogram. 

Opvallend: de multifunctionele stellingbumper beschermt niet alleen de muur tegen beschadigingen, maar werkt ook als muurgeleider, waardoor uw draadspindel en rem tegen zand en cement beschermd worden. De houten kantplanken zijn zeer eenvoudig met kunststof kantplankhouders te monteren. Deze zijn verplicht op elk werkplatform en zijn ook leverbaar in een aluminium uitvoering. Ze zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld reclame voor uw bedrijf op aan te brengen. De gebruiksvriendelijke stabilisator beschadigt het frame niet door de kunststof koppeling. De polyamide wielen met een maximale belasting van 800 kilogram hebben een degelijk en eenvoudig remsysteem. Ze staan namelijk altijd geremd in het hart onder de stelling. De schoren zijn rondom gelast om de kracht-/torsieverbinding te optimaliseren. Ze zijn voorzien van automatische RVS onderdelen en schoorklauwverbinding

Bestel nu uw ASC stelling

We bieden verschillende ASC stellingen in diverse maten aan. Bekijk de mogelijkheden en maak uw keuze! Komt u er niet helemaal uit, dan kunt u ons altijd om advies vragen door te mailen naar of door te bellen. U kunt ook direct online uw ASC rolstelling kopen door in onze webshop een bestelling te plaatsen. U profiteert dan van een volledig gratis verzending en liefst honderd dagen retourgarantie! 

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Gevel / vrijstaand gebruik v
Toont 1 - 15 van de 81 items
Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
gebruik
-