Basic line rolsteiger (semi-prof)

Basic Line rolstelling

Op zoek naar een eenvoudige rolstelling? De ASC Basic-Line rolstelling is erg simpel en voordelig in gebruik. De Basic Line rolstelling werd speciaal voor de semiprofessionele gebruiker ontworpen, maar de hoge kwaliteit zorgt ervoor dat ook de professionele gebruiker voor minder intensief gebruik terechtkan bij dit type. U krijgt bovendien vijf jaar garantie op uw aankoop. Wilt u graag een goedkope stelling kopen, dan is de Basic Line rolstelling de ideale stelling voor u.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 13 van de 13 items

Basic Line voor de particulier en semiprofessional

Heeft u een goedkope aluminium stelling nodig, maar wenst u toch een uitstekende kwaliteit? Wilt u bovendien een stelling kopen waarmee uw veiligheid verzekerd is? Dat kan. De Basic Line rolstelling is voor u de ideale keuze. De 1,6 millimeter wanddikte gecombineerd met de hoogwaardige legering handmatige TIG-lassen en onderdelen uit de A-klasse van ASC zorgen voor een onvoorstelbare kwaliteit. De maximale draagkracht bedraagt 500 kilogram, elk platform heeft een maximaal draagvermogen van 200 kilogram. De Basic Line rolstelling met framebreedte 90, heeft het voordeel dat de schoren makkelijk langs de platforms geplaatst kunnen worden, wat het opbouwgemak alleen maar vergroot. De Basic Line rolstelling mag dan een goedkopere rolstelling zijn, de stelling voldoet ruimschoots aan de NEN-norm en behoort eveneens tot klasse 3.

Online een Basic Line rolstelling kopen

Bent u een semi-professional en wilt u graag een rolstelling kopen, dan is de Basic Line de ideale rolsteiger voor u. Gaat u bijvoorbeeld een boomhut bouwen of worden uw ramen vervangen? Gaat u op hoogte iets verbouwen? Deze rolstelling is uw ideale platform! Koopt u bij ons online uw Basic Line rolstelling, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo is de verzending bij ons altijd volledig kosteloos en profiteert u van maar liefst 100 dagen retourgarantie. Heeft u morgen de Basic Line rolstelling al nodig? Geen probleem! Heeft u nog vragen over onze Basic Line rolstellingen of over het bestellen ervan? Neem zeker contact op met ons: gebruik de chat of bel naar 0784-80610.

 

-