Basic line rolsteiger (semi-prof)

Basic Line rolstelling

Op zoek naar een eenvoudige rolstelling? De ASC Basic-Line rolstelling is erg simpel en voordelig in gebruik. De Basic Line rolstelling werd speciaal voor de semiprofessionele gebruiker ontworpen, maar de hoge kwaliteit zorgt ervoor dat ook de professionele gebruiker voor minder intensief gebruik terechtkan bij dit type. Het aluminium bezit een sterke legering van 1.6 mm dik en is half gelast, waardoor de rolstelling zeer licht en gebruiksvriendelijk is. Alle onderdelen van de basic line rolstelling zijn van een hoge en robuuste kwaliteit, zoals al onze rolstellingen. U krijgt bovendien vijf jaar garantie op uw aankoop. Wilt u graag een goedkope stelling kopen, dan is de Basic Line rolstelling de ideale stelling voor u.

Basic Line voor de particulier en semiprofessional

Heeft u een goedkope aluminium stelling nodig, maar wenst u toch een uitstekende kwaliteit? Wilt u bovendien een stelling kopen waarmee uw veiligheid verzekerd is? Dat kan. De Basic Line rolstelling is voor u de ideale keuze. De 1,6 millimeter wanddikte gecombineerd met de hoogwaardige legering handmatige TIG-lassen en onderdelen uit de A-klasse van ASC zorgen voor een onvoorstelbare kwaliteit. De maximale draagkracht bedraagt 500 kilogram, elk platform heeft een maximaal draagvermogen van 200 kilogram. De Basic Line rolstelling met framebreedte 90, heeft het voordeel dat de schoren makkelijk langs de platforms geplaatst kunnen worden, wat het opbouwgemak alleen maar vergroot. De Basic Line rolstelling mag dan een goedkopere rolstelling zijn, de stelling voldoet ruimschoots aan de NEN-norm en behoort eveneens tot klasse 3.

Online een Basic Line rolstelling kopen

Bent u een semi-professional en wilt u graag een rolstelling kopen, dan is de Basic Line de ideale rolsteiger voor u. Gaat u bijvoorbeeld een boomhut bouwen of worden uw ramen vervangen? Gaat u op hoogte iets verbouwen? Deze rolstelling is uw ideale platform! Koopt u bij ons online uw Basic Line rolstelling, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo is de verzending bij ons altijd volledig kosteloos en profiteert u van maar liefst 100 dagen retourgarantie. Heeft u morgen de Basic Line rolstelling al nodig? Geen probleem! Heeft u nog vragen over onze Basic Line rolstellingen of over het bestellen ervan? Neem zeker contact op met ons: gebruik de chat of bel naar 0784-80610.

 

Basic Line rolstelling 75 cm

Basic line rolsteiger met een framebreedte van 75 cm, in de vloerlengtes 190 en 250, verkrijgbaar in verschillende werkhoogtes. Framebreedte 75 is zeer licht en hanteerbaar, vaak gebruikt in smalle ruimtes. Een nadeel van frame 75 is dat het Platform niet op iedere sport geplaatst kan worden. Daar waar een schoor zit, past het platform niet.

De basic line rolsteiger is speciaal ontwikkeld voor de semi-professionele gebruiker, door de hoge kwaliteit ook vaak gebruikt door de professional, voor lichte werkzaamheden zoals schilderwerk. Zeer licht en hanteerbaar. Geleverd met 5 jaar volledige garantie en levenslang op de lasverbindingen. Gratis geleverd. Het grote verschil met de professionele rolsteigers is dat de basis rolsteigers lichter zijn uitgevoerd, en de afwerking is minder robuust gedaan. Ideaal voor lichte werkzaamheden, voor een scherpe prijs een uitstekende rolsteiger, met een lange levensduur.

Basic line rolsteiger 90 cm.

Rolsteigers basic met een framebreedte van 90 cm, vloerlengtes 190 cm en 250 cm. In verschillende werkhoogtes. Het grote voordeel van framebreedte 90 cm is dat de schoren langs de platforms geplaatst kunnen worden, het platform is dus op iedere sport te plaatsen zonder dat er een horizontaal of een diagonaal in de weg zit. Geleverd met levenslange garantie op de lasverbindingen, en 5 jaar garantie op de steiger.

Het grote verschil met de professionele rolsteigers is dat de basis rolsteigers lichter zijn uitgevoerd, en de afwerking is minder robuust gedaan. Ideaal voor lichte werkzaamheden, voor een scherpe prijs een uitstekende rolsteiger, met een lange levensduur.

Basic Line rolsteiger 135 cm

Brede basic line rolsteigers, er kunnen 2 platformen naast elkaar geplaatst worden voor extra veiligheid en werkruimte. Framebreedte 135 cm, vloerlengtes 190 cm en 250 cm, in divers werkhoogtes. Deze rolsteiger staat garant voor optimaal gebruiksgemak, een zeer lange levensduur, is direct leverbaar uit voorraad en wordt gratis verzonden in heel Nederland.

Het grote verschil met de professionele rolsteigers is dat de basic line rolsteigers lichter zijn uitgevoerd, en de afwerking is minder robuust gedaan. Ideaal voor lichte werkzaamheden, voor een scherpe prijs een uitstekende rolsteiger, met een lange levensduur.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Gevel / vrijstaand gebruik v
Toont 1 - 12 van de 12 items
-