Bordes trappen

Bordes trappen

Heeft u een professionele bordestrap nodig die lang mee gaat en wel tegen een stootje kan? Deze vindt u natuurlijk bij Rosteiger-kopen.be. Bordestrappen zijn beloopbaar aan één kant en daardoor erg makkelijk te verplaatsen. Ze zijn dan ook een stuk lichter dan de dubbele trappen, die vaak wat lastiger te verplaatsen zijn. Bij ons vindt u geheid de bordestrap waar u naar op zoek bent, of u nu een klusser of professional bent. Al onze bordestrappen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bordestrappen van verschillende merken kopen

Wanneer u op zoek bent naar een bordestrap voor een zeer scherpe prijs, dan kiest u voor een basic line bordes trap. Deze is het eenvoudigst uitgevoerd en wordt geproduceerd door het merk Alumexx, dat gespecialiseerd is in semi-professioneel materiaal en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. Een scherpe prijs voor een zeer degelijke trap!

Lees meer Minder
Toont 1 - 18 van de 30 items

Daarnaast kunt u kiezen voor ACS dubbele trappen, die van betere kwaliteit zijn dan de basic line trappen. Hiermee kunt u jarenlang vooruit. Wilt u nog een stapje beter en professioneler, dan kiest u voor de bordestrappen van VGS. Deze zijn super sterk en kunnen goed tegen een stootje. Ze hebben een robuuste aluminium afwerking. Daarna is er nog de premium bordestrap die standaard is voorzien van een blauwe coating. Deze trappen hebben hoogwaardige afwerking en er zijn extra verstevigingen aangebracht.

 

-