BUDGET rolsteigers

Rolstelling aanbiedingen

U wilt graag een goedkope rolstelling kopen? Wij hebben altijd diverse rolsteigers in de aanbieding, voor een zeer scherpe prijs. Natuurlijk doet dit niets af aan de kwaliteit van de stellingen. De steigers die wij in de aanbieding hebben, bestaan uit een aangepaste opbouw van onderdelen. Veiligheid en stabiliteit zijn natuurlijk gegarandeerd, maar de stellingen zijn niet voor iedere klus geschikt. Ze zijn voor gebruik bij de gevel of een ander object. Het aanbod aan rolstellingen dat we in de aanbieding hebben varieert. Wij adviseren u graag zodat u de juiste rolstelling kiest! 

Goedkope rolstelling kopen

Als u dus graag een goedkope rolstelling wilt kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk wilt u niet te veel geld kwijt zijn aan rolstellingen, maar wilt u wel verzekerd zijn van de beste steiger kwaliteit. Dan zit u bij rolsteiger-kopen.be goed. Bij ons vindt u namelijk een ASC rolstelling voor een scherpe prijs, terwijl stabiliteit en veiligheid altijd verzekerd zijn. Zo zijn de sporten van het frame altijd voorzien van een antislipprofiel en worden ze rondom TIG-gelast. Ook de schoren zijn rondom gelast op de verbinding tussen kracht en torsie te optimaliseren en zijn ze voorzien van automatische schoorklauwverbinding en RVS onderdelen. Ook de wielen bieden de nodige ondersteuning. Het polyamide wiel kan maximaal belast worden met wel 800 kilogram! U kunt bij ons dus gemakkelijk een goedkope rolsteiger in de aanbieding kopen terwijl u profiteert van alle kwaliteit, stevigheid, stabiliteit en veiligheid die een reguliere ASC steiger biedt! Alle ASC steigers zijn door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Layher steiger, de Custers rolsteiger, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse.

Direct uw ASC rolstelling online in de aanbieding bestellen

Heeft u voor uw bouwbedrijf een nieuwe ASC stelling nodig, en bent u op zoek naar een goede aanbieding? Dan zit u dus goed bij rolsteiger-kopen.be. U kunt hier een goedkope rolstelling voor een zeer scherpe prijs kopen, terwijl u nog steeds profiteert van de uitstekende kwaliteit. En bestelt u direct online, dan profiteert u ook nog eens van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Bestel dus direct uw ASC steiger, levering uit voorraad, binnen 48 uur bezorgt.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Gevel / vrijstaand gebruik v
Toont 1 - 15 van de 36 items
Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
gebruik
-