Dubbele trappen

Dubbele trappen

Bij Rolsteiger-kopen.be vindt u verschillende soorten professionele dubbele trappen. Een dubbele trap is beloopbaar aan twee kanten. De dubbele trappen die meer dan drie tredenhebben, zijn voorzien van een handige beugel die ook makkelijk te demonteren is. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten dubbele trappen, zodat er voor iedereen een geschikte bij zit. Er zijn natuurlijk verschillen in prijs maar u bent bij ons altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. 

Dubbele trappen van verschillende merken kopen

De basic line dubbele trappen hebben de meest scherpe prijs en zijn dan in principe ook het meest eenvoudig uitgevoerd. Deze worden door Alumexx geproduceerd, waardoor u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. Deze trappen zijn geschikt voor semi-professionals en heeft een scherpe prijs.

Lees meer Minder
Toont 1 - 18 van de 34 items

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de ASC dubbele trappen. Deze zijn wellicht iets duurder, maar zijn dan ook van nog betere kwaliteit dan de basic line trappen. Deze stevige dubbele trappen gaan jaren mee. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de VGS dubbele trappen die robuust zijn en gemaakt zijn van onbehandeld aluminium waardoor ze bestand zijn tegen ruwe behandeling. Wanneer u echt voor het allerbeste wil gaan, kiest u voor de premium dubbele trap. Deze hebben een speciale coating en hoogwaardige afwerking.

-