Euro rolsteiger

Euro rolstelling

Mag het allemaal wat exclusiever zijn en bent u op zoek naar de Rolls Royce onder de stellingen? Dan is de Euro rolstelling de ideale stelling voor u! Deze rolstelling met conische verbindingspen is een kwalitatief hoogwaardig rolsteiger bedoeld voor de professional die hoge eisen stelt op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. Door de conische verbindingspen is de Euro rolstellingen sneller, veiliger en makkelijker te (de)monteren.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 18 van de 54 items

Grote voordelen zijn dat de Euro rolstelling geen borgpennen heeft en de frames nooit klemmen! Euro rolstellingen zijn gemaakt uit gewalst aluminium, geven niets af en zijn een pak lichter in gewicht. Euro rolstellingen zijn niet uitwisselbaar met Altrex rolstellingen en andere gangbare merken, maar u heeft met dit merk absoluut een topper in huis!

Euro rolstelling kopen bij Rolsteiger-kopen.be

Kiest u om een Euro rolstelling te kopen? Uitstekende keuze! De euro rolstelling is zeker niet de goedkoopste rolstelling, maar het is wel de stelling met het meeste gebruiksgemak. En op veiligheid staat geen prijs, toch? Kenmerkend aan de Euro rolstelling is de unieke conische verbindingspen. Deze Euro-pen, ook gekend als het easy-click systeem, zorgt voor een optimale veiligheid en een snelle (de)montage. De Euro Rolstelling is een luxestelling en wordt als een unieke en exclusieve rolstelling gezien in dit marktsegment. De stelling wordt geproduceerd uit een zeer hoogwaardige aluminium (wanddikte 1,6 mm) legering en wordt geleverd met een breedte van 0,75 m en 1,35 m. De lengtematen van de stelling zijn 1,90 m, 2,50 m, 3,05 m en 4,00 m. De verschillende lichtgewichtonderdelen van de Euro rolstelling zijn handig in vervoer, opbouw en opslag. De aluminium legering geeft nauwelijks af. De stelling heeft een hoogwaardige glans en de sporten hebben rondom antislip van het (gerstekorrel)profiel, voor een optimale grip tijdens het klimmen. Ondanks de redelijke kostprijs, zijn de onderhoudskosten van de Euro rolstelling erg laag, doordat de frames dus nooit knellen. U heeft bovendien geen losse borgpennen nodig. Deze rolstelling voldoet ruim aan de (N)EN 1004 en wordt geleverd met vijf jaar garantie.

 Euro rolstellingen zijn niet uitwisselbaar met Altrex rolstellingen, de Euroscaffold stellingen, Skyworks rolstellingen, Instant stellingen, de solide rolstelling, Custers stellingen, en andere gangbare merken.

Online de Euro rolstelling bestellen

Is de Euro rolstelling de rolstelling die u zoekt ? Dan kunt u die heel eenvoudig online bestellen. Als u twijfelt of de euro rolstelling voor u de juist keuze is, u bent op zoek naar een tweedehands rolstelling of u heeft nog een andere vraag, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Veel moeite moet u daar niet voor doen, wij zijn te bereiken via zowat alle kanalen. Gebruik de chattool op onze site, stuur een mailtje naar info@Rolsteiger-kopen.be, stuur een postduif of bel 085-744 05 29. Als u de keuze heeft kunnen maken, dan kunt u de Euro rolstelling bestellen via onze webshop. De verzending is bovendien volledig kosteloos en u krijgt ook nog eens 100 dagen retourgarantie.

 

Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
-