Fast clic rolsteiger

Fast Clic rolstelling kopen

Geïnteresseerd in de unieke Fast Clic rolstellingen van ASC Rolstellingen? De Fast-clic rolsteiger is de uiterst veilige stelling met de conische doorbouw-pen. Het is een kwalitatief hoogwaardig rolstelling bedoeld voor de professional die hoge eisen stelt op het gebied van veiligheid. Door de conische doorbouw-pen zijn Fast-Clic rolstellingen sneller en veiliger te monteren en demonteren. 

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 18 van de 54 items

De borgpennen blijven in de frames zitten, waardoor u die niet moet verwijderen bij het demonteren. Ook deze stelling is gemaakt uit hoogwaardig aluminium met een wanddikte van 2.2 mm, TIG-gelast. De fast clic rolstelling is een klasse 3 rolstelling en is uitwisselbaar met o.a. Altrex rolstellingen. De topstelling behoort tot de betere rolstelling types en wordt geleverd met een NEN-certificaat. U bezit liefst 5 jaar garantie op uw stelling en zelfs een levenslange garantie op de lasverbindingen!

Fast clic rolstelling kopen bij Rolsteiger-kopen.be

Wilt u een fast clic kopen? De fact clic rolstelling valt niet onder de goedkope rolstellingen en wordt vaak omschreven voor professioneel gebruik. De Fast-Clic Frames zijn immers voorzien van conische doorbouw-pennen. De borgpennen blijven in de frames zitten, waardoor u die niet hoeft te verwijderen bij het demonteren van de stelling. Dit maakt het (de)monteren van de rolstelling een stuk eenvoudiger en bovendien veiliger, terwijl u dezelfde scherpe prijs als bij de standaard ASC rolstellingen betaalt.


De sporten van de rolstelling opbouwframes zijn voorzien van een antislipprofiel en zijn rondom gelast. De staanders waartussen de sporten werden gelast bezitten een wanddikte van 2,2 mm. De platformen van deze stelling zijn dus van een zeer hoge kwaliteit. Een robuust gelast aluminium frame, voorzien van watervast multiplex of lichtgewicht carbon-deck met een antislip toplaag. De schoren van de fast clic rolstelling zijn voorzien van rondom gelaste klauwen met automatische klauwvergrendeling en zijn voorzien van een kleur. Dat is handig voor het snel opbouwen en afbreken van de stelling. Als u een fast clic rolstelling gaat kopen dan kunt u ervoor kiezen de stelling uit te voeren met Quick-lock schoren, voor dezelfde betaalbare prijs. Dit is een gepatenteerd systeem van ASC, waardoor u nog sneller en makkelijker de stelling kunt op- en afbreken.


Vaste of uitschuifbare uitvoering

De stabilisatoren van de fast clic rolstelling worden aan het frame bevestigd met een kunststoffen koppeling. Deze is vrij eenvoudig in gebruik en brengt geen beschadiging aan het rolstellingframe toe. De rolstelling is verkrijgbaar in een vaste en uitschuifbare uitvoering. Stabilisatoren zijn verplicht vanaf 6,2 meter platformhoogte bij een brede stelling en vanaf 4,2 meter platformhoogte bij een smalle stelling.

Wij hebben drie soorten wielen waarmee u de rolstelling kunt uitvoeren. Standaard wordt de rolstelling uitgevoerd met een nylon wiel met een stalen spindel, met een belastbaarheid van 375 kilogram. Optioneel kunt u kiezen de rolstelling uit te voeren met een Nylon wiel op een stalen of aluminium spindel met een belastbaarheid van 800 kilogram. Standaard voeren wij de hogere rolstellingen uit met dit wiel.

De fast clic rolstellingen zijn leverbaar in de breedtes 75 cm, 90 cm, 135 cm, en 150 cm. De lengtematen of vloerlengtes van de stelling zijn 1,90 m, 2,50 m, 3,05 m en 4,00 

Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
-