Kamerstelling kopen

Kamerstelling kopen

Heeft u een stelling nodig voor klussen op een beperkte werkhoogte, zoals voor uw renovatiewerken binnenshuis? Dan is een kamerstelling een goede keuze. Rolsteiger-kopen.be heeft wat u zoekt. Wij zijn expert op het gebied van rolstellingen, kamerstellingen, ladders en veel meer.

Lees meer Minder
Toont 1 - 18 van de 22 items

Het belangrijkste verschil tussen een rolstelling en een kamerstelling is dat een kamerstelling speciaal werd ontwikkeld voor binnen gebruik. Bovendien verloopt de opbouw van een kamerstelling eenvoudiger. Wilt u een stevige, veilige en professionele kamersteiger kopen? Door onze jarenlange ervaring, ons uitgebreid assortiment en de gedetailleerde afwerking van onze producten, profiteert u bij ons steeds van een scherpe prijs en een uitmuntende kwaliteit van uw kamerstellingen, zonder in te boeten op het vlak van kwaliteit en veiligheid.

Verschillende soorten en maten

Voor een stevige en professionele kamerstelling, bent u bij Rolsteiger-kopen.be aan het juiste adres. Veiligheid en stabiliteit staan bij onze kamerstellingen altijd centraal, daarom voldoen ze ook allemaal aan de strikte Europese veiligheidsnormen. We bieden kamerstellingen aan in tal van soorten en maten. Voor welke soort u precies kiest, hangt af van het uiteindelijke doeleind van de kamerstelling, de hoogte waarop u zal werken en het aantal kilogram dat de stelling zal belasten.

Een kamerstelling kopen

Een eerste type kamerstelling waarvoor u kunt kiezen is de Euro kamerstelling, de kamerstelling met de gekende conische verbindingspen. De Euro kamerstellingen worden geproduceerd uit hoogwaardig aluminium. Dat heeft als groot voordeel dat de stellingen een pak lichter zijn dan andere kamerstellingen en zijn uitermate geschikt voor iedere vakman of -vrouw. Een ander bijzonder populair type kamerstelling is de ASC kamerstelling. ASC is gekend om haar topkwaliteit, deze kamerstelling werd dan ook speciaal ontworpen voor professionals. Door de universele maatvoering kunt u ze bovendien combineren met merken zoals Altrex, Euroscaffold, Instant Steigers, Layher, Custers, Skyworks en Wienesse. Deze stelling kan tot liefst 450 kg dragen en heeft een maximale hoogte tot 7m50.

Professionele kamersteiger kopen

Al sinds 1996 kunt u bij ons terecht voor de beste service, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. Regelmatig verschijnt er in onze webshop een kamersteiger aanbieding, waardoor u zo nog meer geld kan besparen. Bij ons staat de klant centraal. Heeft u advies nodig bij het kiezen van de meest geschikte kamerstelling voor uw klus? U kunt ons steeds bereiken via  info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085 744 05 29. Wij begeleiden u graag bij uw keuze. Besluit u voor 14 uur nog uw kamerstelling te kopen? Dan heeft u de kamerstelling morgen reeds aan huis geleverd! De verzending is steeds volledig gratis en u profiteert van maar liefst vijf jaar garantie!

Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
-