Driedelige ladders

Driedelige ladder kopen

Een echte klusser kan eigenlijk niet zonder zijn of haar driedelige ladder. Deze ladder is op meerdere manieren te gebruiken en zorgt ervoor dat u steeds kunt klussen in de meest optimale omstandigheden. Op Rolsteiger-kopen.be vindt u een groot gamma aan driedelige reformladders van de beste merken. Deze ladders zijn steeds van onze vertrouwde uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle Belgische en Europese veiligheidsnormen.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 5 van de 5 items

Aluminium ladder 3 delig

Door onze jarenlange expertise als aanbieder van een breed assortiment aan ladders, trappen en stellingen, bent u bij ons steeds verzekerd van veilig, sterk en comfortabel materiaal. U kunt met onze driedelige ladders dus met een gerust hart aan de slag. Bovendien komen onze driedelige aluminium ladders aan scherpe prijzen, waardoor iedere professional en semiprofessional de ladders kan aanschaffen. 

Een driedelige reformladder

U kunt de driedelige ladder als rechte ladder gebruiken, door ze tegen een wand of muur te plaatsen. U kunt onze reformladders ook volledig vrijstaand gebruiken, zoals de gekende glazenwasserladder. Handig als u bijvoorbeeld in het midden van een ruimte aan het plafond moet werken. Het feit dat driedelige ladders op twee verschillende manieren kunnen gebruikt worden, maakt dit de ideale ladder voor iedere klusser. U hoeft niet meer te sleuren met twee aparte ladders, maar krijgt als het ware een ladder en trap in elkaar. 

Rolsteiger-kopen.be heeft verschillende driedelige ladders in haar assortiment. Zo is er de VGS reformladder, een lichte en stevige driedelige ladder die komt met een geïntegreerde spreidstandbeveiliging, robuuste laddervoeten, handige gevelrollen en sporten met een antisliplaag. Ook de ASC Premium ladder is van een uitstekende kwaliteit en heeft een zeer lichtgewicht, waardoor deze ook erg gebruiksvriendelijk is. Deze ladders zijn hebben een kwalitatief hoogwaardige coating waardoor u geen vuile handen krijgt door oxidatie. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment, onze webshop heeft nog veel meer driedelige ladders te koop.

Driedelige ladder kopen

Overtuigd van onze 3-delige schuifladders? Dan kunt u driedelige ladder perfect kopen in onze handige webshop. Bij ons bent u verzekerd van lage prijzen, een goeie service en een snelle levering, die bovendien volledig gratis is. U geniet van vijf jaar garantie op uw aankoop. Heeft u nog vragen of komt u er niet helemaal uit? Stuur een mailtje naar info@rolsteiger.net of bel via het nummer 085-744 05 29. Wij staan graag voor u klaar.