Tweedelige ladders

Tweedelige ladders

Bent u ook altijd zo onder de indruk van de typische en authentieke ladders zoals u die kent van de glazenwassers uit uw buurt? Tweedelige ladders zijn in heel wat sectoren razend populair. Rolsteiger-kopen.be biedt tal van tweedelige ladders aan in haar uitgebreide assortiment. Ontdek ze vandaag nog en vind de geschikte tweedelige ladder voor uw klus of bedrijf.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 4 van de 4 items

Glazenwasserladder

De tweedelige ladders van Rolsteiger-kopen.be zijn ideale ladders voor glazenwassers. Ze kunnen immers zeer hoog reiken en zijn stevig en stabiel. Toch zijn ze licht in gewicht wat zorgt voor een uitstekend gebruiksgemak. U kan de tweedelige ladders echter voor veel meer gebruiken, dan voor het schoonmaken van uw ramen. Net door de stevigheid en het gebruiksgemak, zijn de dubbele ladders van Rolsteiger-kopen.be populaire ladders voor een hele resem aan klussen in en rondom de woning.

Ruim aanbod aan tweedelige ladders

Bij Rolsteiger-kopen.be vindt u verschillende soorten tweedelige ladders. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ladders van VGS. Zo is er onze goedkope maar robuuste tweedelige VGS reformladder, die uitgevoerd wordt met open voet. Deze tweedelige ladder met reformuitvoering is verkrijgbaar in tweemaal acht treden tot tweemaal zestien treden. Deze ladders zijn stevig en toch licht qua gewicht. De sporten bezitten een antisliplaag en de ladders komen met handige gevelrollen, een geïntegreerde spreidstandbeveiliging en sterke opsteekhaken. 

Daarnaast kunt u ook opteren voor een uitschuifbare versie, de VGS tweedelige schuifladder met optrekkoord en haak. Die is verkrijgbaar op aanvraag in verschillende maten. Ons aanbod bevat verschillende industriële tweedelige ladders. Ook de ASC Premium ladders zijn verkrijgbaar in een tweedelige variant, met de gekende robuustheid, gebruiksvriendelijkheid en licht van gewicht. U kunt ook opteren voor bijvoorbeeld de XD ASC ladder. Deze ladder is zeer robuust, van industriële kwaliteit en hebben een telescopische stabiliteitsbalk

Gratis verzending van uw tweedelige ladder

Zoekt u stevige glazenwasserladders? Onze webshop heeft zonder twijfel de tweedelige ladder die u zoekt. Als u vandaag nog vóór 14.00 uur uw ladder bestelt, dan heeft u deze morgen al in huis. Daarnaast zorgen wij ook nog voor gratis verzending en profiteert u van vijf jaar garantie.  Heeft u nog vragen over onze tweedelige ladders of onze andere producten? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Onze experten helpen u graag verder.