ACTIES

ASC steiger aanbieding

Bent u op zoek naar een kwalitatieve ASC rolstelling maar wilt u daar geen fortuin aan uitgeven? Dan bent u bij Rolsteiger-kopen.be aan het juiste adres. Bij ons bent u steeds zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U vindt bij ons bovendien regelmatig rolstelling aanbiedingen, waardoor u door onze acties een nog scherpere prijs betaalt voor de kwalitatief hoogwaardige stellingen met de vertrouwde ronde verbindingspen.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 18 van de 23 items

Goedkope ASC rolstelling kopen

Onze populairste rolstelling, de ASC rolstelling, is bedoeld voor de professional met de grootste verwachtingen wanneer het over veiligheid en comfort gaat. Deze goedkope rolstellingen zijn in tal van maten beschikbaar. De sporten van deze rolstellingen zijn steeds voorzien van een speciaal antislip profiel, de schoren hebben een automatische schoorklauwverbinding en RVS onderdelen, en werden rondom gelast. De ASC rolstelling is voorzien van een gebruiksvriendelijke stabilisator, die aan het frame kan worden gekoppeld. De houten kantplanken zijn eenvoudig met kantplankhouders uit kunststof te monteren. Deze kwalitatieve rolsteiger is een klasse drie rolstelling en bezit zoals al onze rolstellingen een NEN- en TÜV-certificaat.

Ontdek uw ASC steiger aanbieding

Wilt u een kwalitatieve, goedkope rolsteiger kopen? Bij Rolsteiger-kopen.be zit u goed. Onze ASC rolstellingen behoren tot de beste rolstellingen en zijn complementair met grote namen als APW, Euroscaffold, Altrex en Wienese. U betaalt bij ons steeds een eerlijke prijs. Geregeld vindt op onze website een actie plaats, zoals onze najaarsactie, waarbij u door een exclusieve aanbieding onze ASC rolstellingen nog goedkoper kunt kopen dan anders. U ontvangt ze nog steeds aan de gekende hoge kwaliteit waar wij al meer dan twintig jaar bekend om staan.

Snelle kosteloze service bij Rolsteiger-kopen.be

Ontdek nu de mogelijkheden voor uw goedkope ASC rolsteiger op Rolsteiger-kopen.be. Zit u met een vraag? Onze medewerkers helpen u graag verder. Stuur een mailtje naar info@rolsteiger.net of bel op 085-744 05 29. Heeft u de perfecte rolsteiger ASC gevonden? In slechts enkele minuten is uw bestelling geplaatst. Doet u uw aankoop voor 14 uur, dan heeft u de ASC rolstelling binnen 48 uur al in huis! U geniet daarbij van een volledig gratis levering en krijgt maar liefst vijf jaar garantie. Van een goede service gesproken!

Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte