Basic line rolsteiger (Semi-prof)

Basic line rolsteiger

De ASC Basic line rolsteiger is van zeer degelijke kwaliteit en bovendien scherp geprijsd. Zowel de doe-het-zelver als de professional maken gebruik van de basic line  rolsteiger. Eénvoudig op te bouwen, geleverd met NEN- en TUV certificaat. Een basic line rolsteiger is scherp geprijsd en licht in gewicht. Vind snel de basic line rolsteiger die bij u past door gebruik van het filter.

Lees meer Minder
Framebreedte v
Platformlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 18 van de 34 items

Basic Line steiger voor particulier en professional

Het grote verschil met de andere type rolsteigers is het platform. Dit is een kopie van Altrex en lichter uitgevoerd. De basic line rolsteigers hebben een aangepaste samenstelling. Daardoor lichter en gemakkelijker om mee te werken, maar bovendien een stuk goedkoper! Alle onderdelen van de basic line rolsteiger zijn van goede kwaliteit welke u van ons gewend bent. U krijgt 5 jaar garantie op deze rolsteiger. Wilt u graag een goedkope steiger kopen, van goede kwaliteit, dan is de Basic Line rolsteiger de ideale steiger!

Heeft u een goedkope aluminium steiger nodig die wel van goede kwaliteit is? Wilt u, bijvoorbeeld voor uw verbouwing, graag een steiger kopen waarmee uw veiligheid verzekerd is? Dan is de Basic Line rolsteiger de ideale keuze. De maximale draagkracht bedraagt 500 kilogram en elk platform heeft een maximaal draagvermogen van 250 kilogram. Daarnaast heeft de Basic Line rolsteiger met framebreedte 90 cm. het voordeel dat de schoren makkelijk langs de platforms geplaatst kunnen worden. Dit vergroot het opbouwgemak terwijl de stabiliteit nog steeds voldoet aan de bovengenoemde sterkte- en stabiliteitsberekeningen.  Deze steiger is door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse.

Bestel online uw Basic Line rolsteiger

Heeft u nog vragen over onze Basic Line rolsteigers of over het bestellen ervan, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29.

Koopt u bij ons online uw Basic Line rolsteiger, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo is de verzending bij ons altijd gratis en profiteert u ook nog eens van 100 dagen retourgarantie. Heeft u snel de Basic Line rolsteiger al nodig? Geen probleem! Wij leveren alles uit voorraad, en binnen 24-48 uur is de rolsteiger bij u afgeleverd!

Filter

Catalogus

Framebreedte
    ?
Platformlengte
Werkhoogte