Euro rolsteiger

Euro rolsteiger

Ooit al gehoord van de Rolls Royce onder de rolstellingen? Verwen uzelf met de gerenommeerde Euro rolstelling van Rolsteiger-kopen.be. Deze exclusieve rolsteiger wordt gemaakt uit eersteklas aluminium en heeft een extra dunne wand van slechts 1,6 mm, wat zorgt voor een lichter gewicht, maar wel met dezelfde sterkte als de ASC rolsteigers. Dit maakt de rolstelling bijzonder gegeerd bij professionals en vakmannen.

Lees meer Minder
Framebreedte v
Platformlengte v
Werkhoogte v

Euro rolstelling kopen bij Rolsteiger-kopen.be

De Euro rolstelling bezit volgende handige maten: 0.75 m en 1.35 m breed, 1.90 m, 3.05 m en 4.00 m lang. De Euro rolstellingen zijn zoals al onze rolsteigers gemaakt uit aluminium. Het verschil is echter dat Euro rolstellingen zijn gemaakt uit gewalst aluminium, en bijgevolg een pak lichter zijn in gewicht. De Euro rolstellingen zijn niet uitwisselbaar met Altrex rolstellingen, de Euroscaffold stellingen, Skyworks rolstellingen, Instant stellingen, de solide rolstelling, Custers stellingen, en andere gangbare merken.

De frames van de Euro rolsteiger hebben door de unieke verbindingspen een snel-sluitfunctie. De Euro rolstelling kan niet verkeerd worden opgebouwd. Door de zelfborgende koppelpen wordt de pen altijd van binnen naar buiten gesloten, wat de veiligheid en het gebruiksgemak alleen maar ten goede komt. De dunne wand van de frames wordt nauwkeurig rondom TIG-gelast. 

Euro rolsteiger: veilig en gebruiksvriendelijk

De sporten bezitten een antislipprofiel met gerstkorrelprofiel, wat zorgt voor een antislipfunctie in iedere richting. Ook deze rolstelling bezit de allerhoogste kwaliteit op het vlak van kracht- en torsieverbinding, dankzij de rondom gelaste schoren met een automatische schoorklauwverbinding en RVS onderdelen. De platformen hebben telkens een stevig gelast aluminium frame met een van watervast multiplex en een antislip toplaag. Het platform bezit bovendien massieve opleghaken en heeft een maximaal gewicht van maar liefst 275 kilogram. U kunt onze platformen ook verkrijgen in de speciale lichtgewicht carbondeck uitvoering.

U heeft steeds een stabilisator nodig bij een platform hoogte vanaf 6 meter met een stelling die 135 breed is, of vanaf 4 meter platformhoogte bij een stelling die 75 cm breed is. De stabilisator van de Euro stelling kan aan het frame worden gekoppeld via een koppeling uit kunststof. U maakt die bijzonder eenvoudig vast, zonder het risico te lopen op het beschadigen van het frame. Ook de wielen zijn opnieuw van een uitstekende kwaliteit. Het polyamide wiel bezit een betrouwbaar remsysteem, steeds geremd in het hart onder de stelling. U kunt de spindel tot 30 cm in de hoogte verstellen. Bovendien is de gekende uitvalbeveiliging aanwezig, zodat u met een gerust hart aan het werk kan. 

Voor de kastplanken heeft u de keuze uit twee uitvoeringen: onze houten kantplankenset met eindstukken of de kantplankenset die volledig bestaat uit aluminium. Beide kantplanken zijn voldoende weerbaar tegen vallende materialen door de hoogte van 150 mm. De scharnierende aluminium kantplankenset heeft als voordeel het aluminium met een dikte van 2 mm, met een hoge legering, scharnieren van geëxtrudeerd aluminium, met RVS pennen en demonteerbare scharnieren. De set is afwerkt met afgeronde inslagdoppen en zijn gemakkelijk in gebruik.

Online de Euro rolstelling bestellen

Kiest u om een Euro rolstelling te kopen? Uitstekende keuze! De euro rolstelling is zeker niet de goedkoopste rolstelling, maar het is wel de stelling met het meeste gebruiksgemak en de hoogste veiligheid, uiterst geschikt voor de professional. Zoals al onze rolstellingen voldoet ook deze ruim aan de heersende normen en behoort de stelling tot de klasse drie rolsteigers. Als u twijfelt of de Euro rolstelling voor u de juist keuze is, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur een mailtje naar info@rolsteiger-kopen.be of bel via 085-744 05 29. Heeft u uw keuze gemaakt?  Dan kunt u meteen de Euro rolstelling bestellen via onze webshop. De verzending is volledig kosteloos en u profiteert van niet minder dan vijf jaar garantie op uw aankoop.

Filter

Catalogus

Framebreedte
    ?
Platformlengte
Werkhoogte