Fast clic rolsteiger

Fast Clic rolstelling

Met een uitgebreid assortiment aan rolstellingen, zorgt Rolsteiger-kopen.be voor een veilig en comfortabele werkplek in de hoogte. Geïnteresseerd in de unieke Fast Clic rolstellingen van ASC rolstellingen? De Fast Clic rolstelling is een uiterst veilige stelling met conische Fast Clic verbindingspen. Het is een kwalitatief hoogwaardige rolstelling die bedoeld is voor de professionele klusser. Door de conische pen zijn deze rolstellingen sneller en veiliger te monteren en demonteren, wat zorgt voor een groot gebruiksgemak.

Lees meer Minder
Framebreedte v
Platformlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 18 van de 18 items

Fast Clic rolsteiger kopen

Wilt u een Fast Clic rolsteiger kopen? De Fast Clic rolstelling behoort bij de meest veilige rolstellingen en wordt erg aangeraden voor professioneel gebruik. Dankzij de conische borgpennen hoeft u de borgpennen niet te verwijderen bij het demonteren van de rolstelling. Dat vergemakkelijkt de opbouw en afbraak, terwijl u niet moet inboeten in de gekende scherpe prijzen van Rolsteiger-kopen.be. Ook deze rolstelling is een klasse drie rolsteiger en voldoet aan de heersende NEN- en TÜV-normen. 

Fast clic rolsteiger met rondom gelaste klauwen

De platformen van de Fast Clic rolstelling zijn van een opvallend hoge kwaliteit. De sporten van de opbouwframes werden rondom gelast en hebben een antislipprofiel, met staanders met een wanddikte van 2,2 mm. De stelling wordt voorzien van een stevig gelast aluminium frame, met een watervast multiplex of lichtgewicht carbondeck en een antislip toplaag. De schoren van dit type rolstelling hebben rondom gelaste klauwen met een automatische klauwvergrendeling. Bovendien worden de schoren in een bepaalde kleur gefabriceerd, wat handig kan zijn bij de montage en demontage van uw stelling. U kunt bij ons ook opteren voor Quick-Lock schoren. U betaalt nog dan nog steeds dezelfde scherpe prijs. Zo kunt u nog eenvoudiger uw rolsteiger opbouwen en afbreken.

Universele maatvoering

De rolstelling is verkrijgbaar in een vaste en uitschuifbare uitvoering. Stabilisatoren bij deze rolstelling worden bevestigd met een koppeling aan het frame. Deze koppeling is van kunststof en brengt bijgevolg geen beschadiging aan het frame toe. De borgpennen blijven in de frames, zodat u die niet hoeft weg te halen bij het demonteren. Dat zorgt er ook voor dat de frames nooit klemmen. De Fast Clic rolstelling wordt vervaardigd uit robuust aluminium met een wanddikte van 2.2 mm, TIG-gelast. Door de universele maatvoering is deze rolstelling uitwisselbaar met de gangbare merken, zoals bijvoorbeeld Altrex en Euroscaffold. 

Fast clic rolstelling kopen bij Rolsteiger-kopen.be

Wilt u een Fast Clic rolsteiger kopen? Dan is Rolsteiger-kopen.be waar u moet zijn. Wij hebben tal van maten beschikbaar, aan de meest scherpe prijzen. U profiteert bij ons van een uitstekende service en een snelle levering. Bovendien is de verzending volledig gratis. U ontvangt ook nog eens vijf jaar garantie op uw aankoop! Heeft u nog vragen? U kan ons steeds bereiken, telefonisch op het nummer 085-744 05 29 of per mail via info@rolsteiger.net.

Filter

Catalogus

Framebreedte
    ?
Platformlengte
Werkhoogte