Rolsteiger XXL

ASC steiger XXL

Op zoek naar een stevige en betrouwbare rolstelling? Dan is de ASC rolstelling XXL een uitstekende optie. De ASC rolstelling XXL is vergelijkbaar met de klassieke ASC rolstellingen, maar verschilt door de bredere uitvoering. Door die extra breedte wordt er nog meer stabiliteit gecreëerd. U kunt bovendien de diagonaalschoren gemakkelijk naast de platformen monteren, zodat u deze eenvoudig kunt aanbrengen zonder de schoren te moeten verplaatsen. 

Lees meer Minder
Framebreedte v
Platformlengte v
Werkhoogte v

Aluminium rolsteiger XXL: breed werkoppervlak

Wilt u een aluminium ASC rolstelling XXL kopen? Dan bent u bij Rolsteiger-kopen.be aan het juiste adres. Met breedtematen 90 en 150 cm en lengtematen van 190, 250 en 305 cm verschilt deze rolstelling van andere rolsteigers door de brede uitvoering. Iedere professional die een groot werkoppervlak wil, is gediend met deze unieke rolstelling. De kwaliteit is dan weer even hoogstaand als bij alle rolstellingen van Rolsteiger-kopen.be, de rolstellingen behoren dan ook tot kwaliteitsklasse drie. Bovendien koopt u onze rolstellingen steeds tegen scherpe prijzen. De stelling kan zowel met een rechte als een conische Fast-Clic doorbouwpen bij u worden geleverd. Door de universele maatvoering is de ASC rolstelling XXL compatibel met de grote merken, zoals Altrex, Euroscaffold, Instant Steigers, Layher, Custers, Skyworks en Wienesse. 

Ook deze ASC rolstelling kent de vertrouwde ASC-kwaliteit. De stelling doet aan iedere veiligheid- en kwaliteitsnorm opgesteld door de Europese Unie en werkt met dezelfde iconische ronde verbindingspen als de gewone ASC rolstelling. De ASC stelling XXL is gemaakt van kwalitatief, licht aluminium dat rondom gelast werd. 

Gratis levering en vijf jaar garantie op uw asc rolsteiger

Profiteer nu van onze unieke ASC steiger aanbiedingen. Door de jaren heen kon Rolsteiger-kopen.be naam maken als belangrijke speler op het vlak van rolstellingen. Bij ons vormen kwaliteit, veiligheid en een uitstekende service steeds de basis. Toch slagen wij erin onze kwalitatief hoogstaande rolstellingen voor scherpe prijzen aan te bieden. U kunt dus bij ons met een gerust hart een goedkope rolsteiger kopen, zonder bang te zijn om te veel geld uit te geven. 

Overtuigd? Bestel vandaag nog uw ASC rolstelling XXL voor 14 uur, dan wordt die binnen 48 uur al bij u geleverd. Bovendien profiteert u ook nog van een volledig gratis verzending en een retourgarantie van vijf jaar. Waar wacht u nog op? Zit u nog met vragen over deze stelling of bent u niet zeker welk type het meest geschikt is voor uw specifieke situatie? Onze medewerkers staan voor u klaar. Contacteer ons via info@rolsteiger.net of bel naar het nummer 085-744 05 29.