Scaffold lift Bekijk groter

Scaffold lift

Nieuw van ASC: De scaffold lift ! Veilig verticaal transport binnen uw rolsteiger. Tot 31 Augustus te verkrijgen voor de introductieprijs van € 899,- 

8719998994643

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Snelle levering. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€1.034,00
€1.251,14 incl. btw

6

Snelle levering . TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

Scaffold Lift

De Scaffold Lift is een steigerlift die gebruikt kan worden in iedere merk rolsteiger. Het is de ideale hulp voor het veilig verticaal verplaatsen van bouwmaterialen. Met name plaatmateriaal, kozijnen en zonnepanelen laten zich gemakkelijk omhoog transporteren met deze innovatieve lift. Het verticaal verplaatsen van deze materialen is een karwei wat veel energie vergt, en vaak leid tot onveilige situaties. Waar dit normaal gesproken altijd met 2 personen dient te gebeuren is dit nu eenvoudig door 1 persoon, en op een veilige manier te doen. De scaffold lift is economisch en ergonomisch een zeer goede investering. 

De lift is natuurlijk gemaakt van lichtgewicht aluminium en is zeer éénvoudig in elkaar te zetten. Opbouwtijd 5 minuten. De Scaffold Lift heeft een draagvermogen van maar liefst 60 kg en is zeer gemakkelijk te bedienen. Om het werk nog lichter te maken is de lift  te bedienen met een accutol.


Deze set word compleet geleverd voor een standaard rolsteiger met een framebreedte van 135 en 8,3m werkhoogte: 
3 x Scaffold lift frame 2 meter
1 x Kopstuk met katrol tbv lier
1 x Cargo frame
2 x Alu spindel + dop
1 x Lier console + lier + kabel 25 m.
8 x Dubbele draaikoppeling staal

De lift word bevestigd op de horizontale schoren, daar zijn er 4 voor nodig, deze zijn niet inbegrepen. Leveren doen wij snel en gratis.

Reviews