Aluminium bruggen / stages

Aluminium loopbruggen

Ook aluminium loopbruggen vindt u bij rolsteiger-kopen.be van de beste kwaliteit. Onze aluminium loopbruggen zijn bijvoorbeeld voorzien van een vlakke aluminium plaat met een antislip profiel. De loopbruggen zijn stevig maar toch lichtgewicht; per strekkende meter wegen ze namelijk maar 9 kilogram. Opleghaken voor de loopbruggen kunt u los bijbestellen. Het aluminium profiel van de loopbrug heeft een hoogte van 15 centimeter en een breedte van 61 centimeter.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 5 van de 5 items

Sterke loopbrug van aluminium

Heeft u nieuwe aluminium loopbruggen nodig? Dan bestelt u deze natuurlijk bij Rolsteiger.net. U wilt uw eigen veiligheid en die van uw medewerkers kunnen garanderen, dus kiest u voor loopbruggen van de beste kwaliteit. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment aan aluminium loopbruggen, variërend met een lengte van 3 tot en met 8 meter. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor loopbruggen met leuning en leuninghouders en loopbruggen inclusief kantplank. Zo bent u in één keer klaar voor de klus!

Loopbrug kopen bij Rolsteiger.net

Heeft u dus een nieuwe aluminium loopbrug nodig, dan kunt u deze het beste online kopen bij Rolsteiger.net. Bij ons bent u namelijk verzekerd van loopbruggen van de beste kwaliteit. De loopbruggen die we verkopen zijn van ASC - een gerenommeerd en vertrouwd merk dat enkel kwalitatief hoogwaardige materialen levert. Over het algemeen zijn de loopbruggen van ASC wat hoger in aanschafprijs, echter verdient zich dat dubbel en dwars terug door de uitstekende kwaliteit van het materiaal. Bestel uw loopbruggen dus direct online bij Rolsteiger.net en profiteer van snelle levering, 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie!