Dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging

Veilig werken vinden we erg belangrijk. Daarom kan een steiger ook dienen als dakrandbeveiliging. U kunt bij rolsteiger-kopen.be terecht voor verschillende soorten dakrandbeveiliging met een handig klik-scharniersysteem. Hiermee bent u verzekerd van een veilige afgrendeling. Daarnaast kunt u deze beveiliging tijdens de werkzaamheden omhoog klappen, zodat het niet in de weg zit. 

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 10 van de 10 items

Dakrandbeveiliging voor zowel platte als schuine daken

Wanneer u uw steiger laat fungeren als dakrandbeveiliging, is het wel belangrijk dat u rekening houdt met de positie en breedte van de bovenste werkvloer. De leuning ter plaatse van de dakrandbeveiliging moet vaak versterkt worden aan de hand van de helling van het dak. Wanneer het gaat om een plat dak met een helling tot 10 graden, is vrijwel elke vorm van dakrandbeveiliging mogelijke. Des te schuiner het dak, des te strenger de dakrandbeveiliging.

Dakrandbeveiliging kopen bij Rolsteiger-kopen.be

Heeft u binnenkort een klus op een zeer schuin dak, koop uw dakrandbeveiliging dan bij Rolsteiger-kopen.be. U heeft uw dakrandbeveiliging na bestelling altijd snel in huis, wij staan bekend om onze snelle levering. Uw klus kan daarom meteen beginnen en hoeft dus geen vertraging op te lopen! Ook profiteert u bij ons altijd van 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie. Heeft u nog vragen over het kopen van de juiste dakrandbeveiliging, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan de juiste dakrandbeveiliging!