Opbouwframes

Steiger opbouwframes

Heeft u nieuwe opbouwframes voor uw steiger nodig? Bij Rolsteiger-kopen.be kunt u daar uitstekend voor terecht. Zo vindt u bij ons opbouwframes van diverse merken zoals ASC, Fast Clic, Euro, Altrex, Custers en Layher. Bij ons profiteert u van een uitgebreid assortiment en opbouwframes van de allerbeste kwaliteit.

Lees meer Minder
Toont 1 - 18 van de 66 items

Gebruik de juiste materialen voor het opbouwen van uw rolsteiger

Wanneer u de rolsteiger gaat opbouwen, is het belangrijk dat dit volgens de regels gebeurt. Deze regels zijn opgesteld om ongelukken te voorkomen. Natuurlijk is het niet mogelijk om een rolsteiger op te bouwen zonder opbouwframe, waarmee de hoogte gemaakt wordt. Het opbouwframe bestaat altijd uit twee staanders met daartussen sporten om op te klimmen. Bovenaan het opbouwframe kan met de pasbus een verbinding worden gemaakt met het volgende frame. Daartussen worden de frames geborgd met een borgpen

Opbouwframes voor verschillende toepassingen

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment, waardoor we opbouwframes voor elke toepassing hebben. Wilt u verschillende rolsteigers aan elkaar koppelen, kies dan voor onze doorloopframes. Hierdoor hoeft u niet steeds op en af om naar links of rechts te gaan en heeft u uw rolsteiger omgebouwd tot gevelsteiger. Komt u niet helemaal uit met de hoogte van de steiger, dan kunt u bij ons terecht voor opbouwframes vanaf 2 sporten hoog zodat u altijd de juiste hoogte hebt. De opbouwframes komen in 75 en 135 centimeter breedte.

Online uw opbouwframes bestellen

Weet u al welke opbouwframes u nodig hebt? Dan hoeft u geen tijd te verspillen om er een te gaan halen bij de bouwmarkt. U kunt uw opbouwframes gemakkelijk online bestellen vanuit huis! Rolsteiger-kopen.be zorgt ervoor dat dat gemakkelijk gaat. Heeft u toch nog wat meer advies of informatie nodig, ook dan hoeft u de deur niet uit. U kunt gewoon contact met ons opnemen; wij helpen u graag verder. Zelfs wanneer u speciale opbouwframes nodig hebt voor op een balkon of bijvoorbeeld voor in een trapgat. Wij zorgen voor een snelle levering en daarnaast profiteert u van 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie.