Fast Clic opbouwframes

Fast Clic opbouwframes

Opbouwframes voor de Fast Clic steiger, met de gepatenteerde conische verbindingspen. De borgpennen kunnen in het opbouwframe blijven zitten, Dat maakt het opbouwen en afbreken een stuk gemakkelijker. U vind in deze categorie alle soorten en maten opbouwframes, voor iedere toepassing een opbouwframe. De fast clic opbouwframes zijn uitwisselbaar met Skyworks opbouwframes, Altrex, Euroscaffold, en andere merken die een universele maatvoering hanteren.

Het fast clic opbouwframe wordt handmatig TIG-gelast.
Bij deze las methode word een smeltbad met zeer hoge temperatuur gebruikt waardoor een zeer hoogwaardige las kan worden gemaakt. Zo houdt het aluminium zijn zuiverste samenstelling (wat betreft sterkte en toevoegingen) en dringt de warmte het snelst en meest doelgericht in de lasverbinding van het opbouwframe. Deze methode wordt bijvoorbeeld ook toegepast in de productie van de duurste merken aluminium racemotoren en subframes van raceauto’s.
Wanneer het optimale smeltbad voor een opbouwframe las is behaald, wordt handmatig de lasdraad druppelsgewijs toegevoegd om tot de meest sterke, mooie en zuivere lasverbinding te komen.
Daardoor is het laswerk van de Fast Clic rolsteigers van zeer hoge kwaliteit en geeft ASC hier maar liefst 5 jaar fabriek- garantie op!

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 18 van de 21 items