Uitwijkconsoles

Uitwijkconsole voor uw steiger

Zit er een dakkapel of schoorsteen op het dak en moeten er werkzaamheden uitgevoerd worden? Dan kiest u voor een uitwijkconsole! Hiermee kunt u overal een stuk beter bij en kan er natuurlijk ook veilig gewerkt worden. U vindt verschillende uitwijkconsoles bij rolsteiger-kopen.be. Natuurlijk snel geleverd en van uitstekende kwaliteit!

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 2 van de 2 items

Universele uitwijkconsole voor uw steiger

Onze uitwijkconsoles zijn universeel en passen op ieder merk en ieder type rolsteiger. De uitwijkconsoles zijn snel te plaatsen op daken met een hellingshoek van 30 tot 60 graden en kunnen worden uitgebouwd tot iedere gewenste lengte en breedte. De uitwijkconsoles zijn perfect af te stellen op het dak, zonder gedoe met bordclips. Het is dus zo opgezet en u kunt meteen veilig aan de slag. 

Veilig werken op het dak met een dakkapelsteiger

Uitwijkconsoles voor de steiger worden ook wel dakkapelsteigers genoemd, omdat ze vaak gebruikt worden om aan een dakkapel te werken. Natuurlijk kunt ermee uitwijken om ieder object op het dak, bijvoorbeeld schoorstenen. U vindt bij ons dakkapelsteigers die universeel zijn, maar ook een steiger voor uw dakkapel met de Euro verbindingspen, die dus enkel geschikt is voor de Euro rolsteiger. Deze set bestaat uit twee verstelbare beugels met stalen draaikoppeling en een kunststof dakslof met een verstelbare aluminium spindel. 

Bestel de steiger voor uw dakkapel nu online

Heeft u een uitwijkconsole of dakkapelsteiger nodig? Dan bestelt u deze nu gemakkelijk online bij Rolsteiger.net. Wij zorgen voor een snelle levering en u profiteert van een goede garantie. Heeft u nog vragen over de juiste dakkapelsteiger voor uw dak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan de beste uitwijkconsole voor uw steiger!