Verankering / afhouders

Steigerbumpers en verankering

Veilig werken werken op hoogte staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor de verankering en steigerbumpers voor uw stelling.  Deze verankering en steigerbumpers bieden u net een extra stukje veiligheid. Bij een rolstelling zal een beetje beweging altijd blijven, maar met de verankering en steigerbumpers kan die beweging wel tot een minimum beperkt worden. 

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 4 van de 4 items

Uw steiger juist verankeren

De juiste verankering van uw steiger is zeer belangrijk. Het zorgt ervoor dat de steiger stabiliteit wordt gewaarborgd. Dit geldt zowel voor de stabiliteit tegen de omliggende muren als de stevige koppelingen tussen de frames. Zo kun je met onze set stalen gevelverankering met draaikoppeling de rolstelling aan de gevel verankeren, waardoor er veiliger gewerkt kan worden. Bovendien kunt u de steiger laten staan bij harde wind, door het aanbrengen van de verankering. 

Steigerbumper voor de bescherming van de steiger en muren

Bovendien kunt u ook kiezen voor een steigerbumper. De steigerbumpers van rolsteiger-kopen.be passen op elke rolsteiger en fungeren als goede muurafhouders. Steigerbumpers zorgen ervoor dat schade aan de muren tijdens het gebruik en het verplaatsen van de rolsteiger wordt vermeden. Daarnaast zijn steigerbumpers ook goede geleiders waardoor de stelling niet beschadigd raakt. 

Bestel de verankering en steigerbumpers voor uw steiger

Wilt u graag extra veilig werken met uw steiger, dan kunt u de juiste verankering en steigerbumpers gemakkelijk online aanschaffen bij Rolsteiger-kopen.be. U profiteert bovendien bij ons van snelle levering, 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie!