Wielen

Steigerwielen

Zijn de wielen onder uw steiger versleten? Dan hoeft u natuurlijk niet meteen een nieuwe steiger aan te schaffen. Bij Rolsteiger-kopen.be kunt u gewoon terecht voor nieuwe steigerwielen. Het is erg belangrijk om te voorkomen dat uw wielen gaan slijten. Versleten wielen onder een rolsteiger kunnen namelijk ongelukken veroorzaken. Controleer dus steeds of de wielen nog naar behoren functioneren en wanneer dit niet het geval is, koopt u bij ons gewoon nieuwe steigerwielen!

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 7 van de 7 items

Verschillende types rolsteiger wielen

Bij Rolsteiger-kopen.be vindt u verschillende soorten wielen voor uw rolstelling. De standaardmaat diameter van een steigerwiel is 200 millimeter. Met deze diameter is een steiger makkelijk te verplaatsen. Onze wielen zijn gemaakt van nylon of rubber, waardoor ze gemakkelijk verrijdbaar zijn op verschillende ondergronden. 

Kenmerken van rolsteiger wielen

Wanneer u op bent naar nieuwe steigerwielen, is het belangrijk dat ze goed passen op uw rolstelling. Het is belangrijk dat het wiel goed past in de staander van het opbouwframe. Zo is de steiger stabiel en vermindert de beweging van de rolsteiger tijdens het gebruik ervan. De spindel is belangrijk om de wielstaander in hoogte te verstellen zodat de rolstelling goed horizontaal en verticaal gesteld kan worden. Wanneer de steiger gebruikt wordt, moeten alle wielen op de rem staan, waardoor de wielen dan niet meer kunnen bewegen. Bij Rolsteiger-kopen.be vindt u zwenkwielen met remmen die, als ze niet op de rem staan, alle kanten op kunnen manoeuvreren. 

Rolsteiger wielen te koop bij Rolsteiger-kopen.be

Bent u op zoek naar nieuwe wielen voor uw steiger, dan bent u bij Rolsteiger-kopen.be aan het juiste adres. Bij ons vindt u altijd het juiste wiel voor uw steiger. Weet u al meteen welke u nodig hebt, dan kunt u deze direct online bestellen. Wanneer u eerst nog wat advies nodig hebt, kunt u altijd even contact met ons opnemen voor een advies op maat. Wij helpen u graag aan de juiste wielen voor uw rolstelling! Daarna kunt u gemakkelijk online een bestelling plaatsen. Wij zorgen voor snelle levering en bovendien profiteert u bij ons van 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie.