Alumexx trappen

Semi-professionele Alumexx trappen

Bent u een echte klusser en pakt u alle klussen in en rondom huis aan? Dan gaat u niet voor de eerste de beste huishoudtrap; maar voor een van Alumexx. Alumexx staat bekend om uitstekende kwaliteit en veiligheid en dit merk heeft nu ook semi-professionele trappen ontwikkeld die uitstekend zijn voor de thuisklusser.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 2 van de 2 items

Heeft u dus een nieuwe, goede trap nodig? Dan kiest u voor een Alumexx trap die u nu makkelijk online bestelt bij Rolsteiger-kopen.be. U vindt bij ons een ruim assortiment aan verschillende Alumexx trappen, zodat er altijd wel een trap bij zit die geschikt is voor uw klussen. De Alumexx trappen kunnen overal in huis gebruikt worden! Bestel uw trap dus nu online bij Rolsteiger-kopen.be.

Veilig thuis aan de slag met Alumexx trappen

Wilt u dus thuis aan de slag, dan kunt u bij ons terecht voor verschillende Alumexx trappen. We bieden een breed assortiment aan! Met deze trappen bent u verzekerd van veiligheid en topkwaliteit voor een scherpe prijs. De ideale semi-professionele huishoudtrap is bijvoorbeeld de Alumexx Twindeck. Deze gebruiksvriendelijke trap gaat een leven lang mee en is uitstekend voor verschillende klussen in en rondom huis. Gaat u schilderen, heggen snoeien of de dakgoot reinigen? Het maakt niet uit, het kan allemaal met een Alumexx trap. Zo kunt u veilig aan de slag. 

Andere producten van Alumexx

Het zou zonde zijn om van deze uitstekende kwaliteit enkel trappen te maken. Daarom biedt Alumexx nog meer klimmateriaal van dezelfde uitstekende kwaliteit en veiligheid. Zo vindt u bij ons ook kamersteigers of mulit-vouwladders van dit uitstekende merk. 

Online een Alumexx trap kopen

Bent u overtuigd van de kwaliteit van Alumexx, dan kunt u gemakkelijk online bij Rolsteiger-kopen.be een trap kopen. Wanneer u deze besteld heeft, zorgen wij voor een snelle en gratis levering. Plaatst u vóór 14.00 uur een bestelling, dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog verzonden wordt en u dus snel aan de slag kan in huis! U profiteert bij ons daarnaast ook van 100 dagen retourgarantie. Mocht u nog vragen hebben over onze trappen, of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@rolsteiger-kopen.be of door te bellen naar 0748 - 80610.