Alumexx trappen

Semi-professionele Alumexx trappen

Bij ASC kunt u terecht voor kwaliteit. Al vanaf 1990 zijn deze industriële klimmaterialen van uitstekende kwaliteit en tegenwoordig kunt u er ook terecht als huisklusser. U vindt de producten dan onder het merk Alumexx. Dit merk biedt trappen die ideaal zijn voor de doe-het-zelver. 

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 2 van de 2 items

Wanneer u op zoek bent naar een Alumexx trap, dan gaat u natuurlijk naar Rolsteiger-kopen.be. Deze kwalitatieve trappen vindt u bij ons namelijk voor een zeer scherpe prijs. U kunt de trap voor alle klussen in en om huis gebruiken. Bekijk op deze pagina het uitgebreide aanbod aan Alumexx trappen!

Thuis aan de slag met Alumexx trappen

Doet u vaak klussen in en rondom huis, dan is het wel zo fijn als u een goedfunctionerende en veilige trap heeft. Voor een veilige, innovatieve trap van topkwaliteit kiest u voor een trap van Alumexx. Ga bijvoorbeeld voor de Alumexx Twin-Deck wanneer u op zoek bent naar de ideale huishoudtrap. Deze trap is erg gebruiksvriendelijk en gaat zeer lang mee; ideaal dus voor alle klusjes in huis. Of u nu gaat schilderen, heggen gaat snoeien of de dakgoot gaat reinigen, een Alumexx trap komt altijd van pas. 

Andere producten van Alumexx

U vindt de uitstekende eigenschappen van de trappen ook terug in andere Alumexx producten. Denk bijvoorbeeld aan andere producten waarmee klussen in en rondom huis uitgevoerd kunnen worden, zoals kamersteigers en multi-vouwladders Bekijk op onze website het hele assortiment van Alumexx! Wilt u graag een Alumexx trap kopen, dan hoeft u daarvoor niet meer naar de winkel. U kunt namelijk gewoon online een Alumexx trap kopen, natuurlijk bij Rolsteiger.net. Wij zorgen altijd voor een snelle levering. Als u zelfs vandaag nog vóór 14.00 uw bestelling plaatst, dan heeft u uw Alumexx trap morgen al in huis en kunt u direct aan de slag met al uw klusjes. Daarnaast profiteert u bij ons ook van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Heeft u nog vragen over onze trappen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste trap? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Dan helpen wij u graag verder door u persoonlijk te adviseren.