Bordes trappen

Bordes trappen

Professionele bordes trappen bestelt u bij Rolsteiger.net. De bordes trap is aan 1 kant beloopbaar, en is daardoor gemakkelijker te verplaatsen dan de dubbele trap, door het lagere gewicht. Wij hebben een ruim assortiment bordestrappen. Voor iedere professional of serieuze klusser de juiste keuze. De verschillen die er zijn tussen de verschillende typen bordes trappen, is de prijs-kwaliteit verhouding. U kunt er zeker van zijn dat u een goeie trap koopt. Wij leveren alleen kwalitatief goeie bordes trappen, welk type u ook kiest. 

Bordestrappen van verschillende merken kopen

De basic line bordes trappen zijn het scherpst in prijs, het eenvoudigst uitgevoerd. De basic line bordes trappen zijn van het merk alumexx, gespecialiseerd in semi-professioneel klimmateriaal met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een goeie trap voor een lage prijs.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 3 van de 3 items

 

De ASC dubbele trappen zijn van betere kwaliteit, en iets duurder ten opzichte van de basic line trappen. Een stevige bordes trap, voor jarenlang werkplezier. 
De bordestrappen van VGS zijn robuuste sterke trappen, geproduceerd van onbehandeld aluminium. Super sterk, bestand tegen het ruwere werk, door de robuuste aluminium afwerking. Voor de klusser die alleen het allerbeste wil,  is er de premium bordestrap. Standaard voorzien van een blauw coating, hoge kwaliteit afwerking, extra verstevigingen aangebracht, de Mercedes onder de trappen.

Basic Line bordestrappen

De basic line bordestrappen zijn van het nieuwe merk Alumexx. ASC staat namelijk al vanaf 1990 bekend om zijn industriële klimmaterialen, maar inmiddels kan ook de semi-professional kennismaken met de kwaliteiten en producten van ASC, onder het merk Alumexx. Semi-professionele kwaliteit voor een scherpe prijs. De basic line bordes trappen zijn licht en eenvoudig uitgevoerd. De basic line trappen worden geleverd met 5 jaar garantie en 100 dagen retour-garantie.