Dubbele trappen

Dubbele trappen

Op zoek naar handige en stevige dubbele trappen? Deze koopt u natuurlijk bij Rolsteiger-kopen.be! U kunt onze dubbele trappen van twee kanten belopen en trappen vanaf drie treden zijn voorzien van een beugel die gemakkelijk te demonteren is. In ons ruime assortiment aan dubbele trappen, vindt u altijd wel de juiste. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een trap van uitstekende kwaliteit koopt. 

Een uitgebreid assortiment aan dubbele trappen

In ons ruime assortiment vindt u dubbele trappen van verschillende merken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de dubbele trappen van Basic Line die zich kenmerken door eenvoud en scherpe prijzen. Daarnaast vindt u nog veel meer verschillende dubbele trappen van diverse merken in ons assortiment.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 3 van de 3 items

 

De ASC dubbele trappen zijn iets duurder, en van betere kwaliteit ten opzichte van de basic line trappen. Een stevige dubbele trap, die jarenlang mee gaat, voor een scherpe prijs.De dubbele trappen van VGS zijn sterke robuuste trappen, van onbehandeld aluminium. Super sterk, bestand tegen het ruwere werk, door de robuuste aluminium afwerking. Voor de klusser die het allerbeste wil,  is er de premium dubbele trap. Standaard voorzien van een coating, en er is extra aandacht besteed aan de afwerking, de Mercedes onder de trappen.

Basic Line dubbele trappen

De basic line dubbele trappen zijn van het nieuwe merk Alumexx. Middels dit merk kan ook de semi-professional kennismaken met de kwaliteiten en producten van ASC, onder het merk Alumexx. Semi-professionele kwaliteit voor een scherpe prijs. De basic line dubbele trappen zijn eenvoudig en licht uitgevoerd. De basic line dubbele trappen worden geleverd met 5 jaar garantie en 100 dagen retour-garantie.