Tweedelige ladders

Tweedelige ladders

Tweedelige ladders van uitstekende kwaliteit vindt u natuurlijk bij Rolsteiger.net. De tweedelige ladders zijn ideale ladders voor glazenwassers, doordat ze op grote hoogte kunnen komen en erg stevig zijn, maar toch een erg licht gewicht hebben. Deze uiterst robuuste ladders zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Bent u dus op zoek naar een echte glazenwasserladder? Dan vindt u deze geheid op Rolsteiger.net!

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 10 van de 10 items

Dé echte glazenwasserladder

Bij Rolsteiger.net kunt u terecht voor drie soorten professionele tweedelige reformladders in drie verschillende kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de goedkoopste, ongecoate versie: de VGS reformladders. Deze worden in België onder licentie geproduceerd en zijn voorzien van een echte eigen identiteit, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De kenmerken van deze ladders zijn:

  • ze zijn uitermate sterk maar toch licht in gewicht;

  • ze hebben sporten met antislipprofiel, robuuste laddervoeten en handige gevelrollen;

  • ze zijn voorzien van geïntegreerde spreidstrandbeveiliging en stevige opsteekhaken met opsteekbeveiliging.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor andere tweedelige ladders, zoals de XD ladders van ASC. Deze ladders zijn zeer robuust, van industriële kwaliteit en hebben een telescopische stabiliteitsbalk. Dan zijn er ook nog de hoogwaardige Premium reformladders van ASC. Deze tweedelige ladders zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voorzien van een hoogwaardige coating voor een mooie uitstraling en om oxidatie te voorkomen. Deze ladders hebben geschroefde verbindingsstukken die gemaakt zijn uit massieve delen en hoogwaardige, slijtvast natuurrubberen doppen. Daarnaast zijn alle sportverbindingen tweemaal gefelst en opgesloten in het ladderprofiel waardoor speling en kanteling van de sport onmogelijk is geworden.

Tweedelige ladders online kopen

Bent u op zoek naar echte ladders voor glazenwassers? Dan vindt u er geheid een uit ons uitgebreide assortiment aan tweedelige ladders. Kies voor een echte glazenwasserladder die nog jaren mee kan, zoals de ASC Premium ladder! Als u vandaag nog vóór 14.00 uur uw ladder bestelt, dan heeft u deze morgen al in huis. Daarnaast zorgen wij ook nog voor gratis verzending en profiteert u van 100 dagen retourgarantie. Heeft u nog vragen over onze tweedelige ladders of overige ladders? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

-