Kamersteiger

Kamersteiger kopen

Wilt u graag een goede, professionele en solide kamersteiger kopen? Vergelijkbaar en uitwisselbaar met een Altrex kamersteiger ? Dan bent u aan het juiste adres bij Rolsteiger.net. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van rolsteigers, kamersteigers en nog veel meer. Bij ons bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs voor uw kamersteiger, terwijl u daarbij niet inlevert op de uitstekende kwaliteit. We hebben kamersteigers van verschillende soorten en maten. Veiligheid en stabiliteit staan bij onze kamersteigers altijd voorop, daarom voldoen ze ook allemaal aan de geldende normen op het gebied van veiligheid.Professionele kamersteiger kopen: keuze uit diverse soorten !

Lees meer Minder
Toont 1 - 18 van de 22 items

Als u graag een professionele en solide kamersteiger wilt kopen, dan kunt u bij Rolsteiger.net kiezen uit veel verschillende soorten. Ze zijn er in verschillende maten en voor verschillende doeleinden. Wij adviseren u dan ook graag over de juiste kamersteiger voor u, zodat u de juiste keuze kunt maken. U kunt bij ons kiezen voor verschillende soorten kamersteigers:

  • ASC kamersteiger: Met trots kunnen wij zeggen dat dit momenteel de meest verkochte kamersteiger van de Benelux is. Kenmerkend voor deze ASC kamersteiger ten opzichte van de concurrerende kamersteigers is het grote robuuste kamersteiger wiel.Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Natuurlijk voldoen deze steigers ook ruim aan de NEN-1004 norm.

  • Euro kamersteigers: deze kamersteigers zijn geproduceerd van zeer hoogwaardig aluminium. Hierdoor zijn de steigers lichter. Daarnaast zijn deze steigers uitgevoerd met de bekende conische verbindingspen.

De ASC steigers zijn door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Layher steiger, de Custers rolsteiger, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse. De Euro kamersteigers zijn niet uitwisselbaar met deze merken.

Goedkope kamersteiger online kopen

Als u een nieuwe kamersteiger wilt kopen, dan wilt u er namelijk zeker van zijn dat deze van uitstekende kwaliteit is en dat deze te allen tijde de veiligheid waarborgt. Maar, u wilt natuurlijk ook niet te veel betalen. Daarom bent u bij Rolsteiger.net aan het juiste adres; bij ons kunt u een goedkope kamersteiger gemakkelijk online kopen! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u wat advies nodig bij het kiezen van de juiste kamersteiger? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Wij vertellen u graag meer en helpen u de juiste keuze te maken. Daarna kunt u gemakkelijk online de juiste kamersteiger bestellen. U profiteert dan van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Bestel dus direct online uw kamersteiger!

Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
-