Telescoopladders

Telescopische ladders

Koopt u een telescoopladder, dan kiest u voor compact opbergen in combinatie met werkgemak en gebruiksvriendelijkheid. Een telescopische ladder is ideaal wanneer u hem op veel verschillende plaatsen wenst te gebruiken. U kan ze gemakkelijk in en uit elkaar schuiven, waardoor ze weinig plaats innemen. Door het compacte formaat hoeft geen enkele klusser nog te sleuren met lompe, grote ladders. Bij Rolsteiger-kopen.be vindt u de praktische professionele telescopische ladders die u zoekt. 

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 9 van de 9 items

Wat is een telescopische ladder?

Telescoopladders zijn lichtgewicht, gebruiksvriendelijke en makkelijk opbergbare ladders. Ze zijn uitschuifbaar, waardoor ze weinig plaats innemen wat ervoor zorgt dat u ze gemakkelijk kunt opbergen in uw tuinhuisje of op zolder. U kunt ze bijgevolg ook eenvoudig vervoeren in standaard personenwagens. Telescopische ladders zijn bijzonder populair door de draagbaarheid en het gebruiksgemak. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren en demonteren. Daarnaast is het feit dat u ze zo eenvoudig kunt opbergen, een welgekomen voordeel voor veel mensen. 

Handig opbergen en vervoeren van uw telescoopladder

Regelmatig zetten wij met acties een telescoopladder in de aanbieding. Vind vandaag nog de telescopische ladder voor uw klus, en bestel online op onze webshop. Investeer in uw eigen comfort en gebruiksgemak, en opteer voor handige en praktische telescoopladders van rolsteiger-kopen.be. Door onze jarenlange expertise als aanbieder van een breed assortiment aan ladders, trappen en stellingen, bent u bij ons steeds verzekerd van veilig, sterk en comfortabel materiaal. U kunt met onze telescopische ladders dus met een gerust hart aan de slag.

Ruim assortiment aan telescoopladders

Bij Rolsteiger-kopen.be vindt u tal een ruim assortiment aan telescopische ladders. Zo verkopen wij de Peddinghaus telescopische ladder van 3.4 meter, een unieke professionele telescoopladder met voetbedieningssysteem. Een andere telescoopladder die wij aanbieden, is de ASC Quickstep Telescopische ladder. Deze ladder heeft de kwaliteit en diversiteit die u van ons gewend bent, aan een scherpe prijs. Deze handige telescoopladder is gemakkelijk in gebruik en vervoer. We verkopen ook telescoopladders van het geliefde merk Waku en X-Deck, in tal van soorten en maten. Onze telescoopladders worden in diverse uitvoeringen geleverd, gericht op de wensen van de klant. Ontdek ons diverse gamma en bestel uw uitschuifbare ladder vandaag nog.

Praktische telescopische ladder kopen 

Gaat u een telescopische ladder kopen? Uitstekende keuze! U heeft bovendien vijf jaar garantie op uw aankoop en wij betalen de verzendkosten volledig zelf. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Wij helpen u graag verder.