ASC Rolsteiger

ASC Rolstelling 

Op zoek naar een ASC rolstelling; de meest gekende rolstelling met de vertrouwde ronde verbindingspen? Ook die topper vindt u in ons uitgebreide assortiment. De ASC rolstelling is onze best verkochte rolstelling, speciaal voor de vakman met de grootste verwachtingen inzake comfort en veiligheid.

Lees meer Minder
Framebreedte v
Platformlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 18 van de 28 items

ASC Stelling kopen van uitstekende kwaliteit

De aanwezigheid van een degelijke, betrouwbare rolstelling is een onmisbaar aspect voor ieder klus- of bouwproject. Zorg daarom voor kwalitatieve en comfortabele rolstellingen van Rolsteiger-kopen.be. Onze webshop biedt een ruim assortiment van sterke en goedkope rolstellingen aan, met uitsluitend topmerken en steeds volgens de wettelijke normen opgelegd door de Europese Unie. 

De ASC rolstelling maakt gebruik van de vertrouwde ronde pen en is in verschillende maten te verkrijgen. De rondom gelaste frames zijn gemaakt van een sterke aluminium legering. De staanders hebben een buiswanddikte van 2,2 mm. De sporten zijn voorzien van een speciaal antislip profiel, hebben een onderlinge afstand van 28 cm en een buiswanddikte van 1,7 mm. Deze kwalitatieve rolstelling voldoet ruimschoots aan de NEN-norm en mag zich ook een klasse drie rolstelling noemen.

ASC is gebruiksvriendelijk en veilig

De schoren van de ASC rolstelling werden rondom TIG-gelast, wat zorgt voor een uitmuntende kwaliteit op het vlak van kracht- en torsieverbinding. De schoren zijn uitgerust met een automatische schoorklauwverbinding en RVS onderdelen. Het gelaste en dubbelwandige profiel uit aluminium van de platformen heeft net als de staanders een bijzonder hoge legering met een multiplex antislipdeck. De platformen worden geleverd met massief opgeschroefde haken, voorzien van windbeveiliging. Deze kwaliteitsvolle platformen kunnen tot 275 kilogram dragen. De stevige polyamide wielen hebben een effectief en eenvoudig remsysteem. Ze staan steeds geremd in het hart onder uw stelling en zijn voorzien van uitvalbeveiliging. U kunt de spindel van een wiel steeds tot 30 cm in de hoogte verstellen.

De ASC rolstellingen behoren tot de beste types rolstellingen en zijn uitwisselbaar met de bekende merken als APW rolsteigers, Euroscaffold, Altrex en Wienese. De ASC rolstelling is voorzien van een gebruiksvriendelijke stabilisator, die aan het frame kan worden gekoppeld. De handige stabilisator beschadigt het frame niet door de koppeling die gemaakt werd uit kunststof. De houten kantplanken zijn dan weer gemakkelijk met kunststof kantplankhouders te monteren. Kantplanken zijn immers vereist op ieder werkplatform dat wordt gebruikt. Heeft u ze liever in aluminium? Ook dat is mogelijk bij Rolsteiger-kopen.be. U kunt de kantplanken handig gebruiken om bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op tentoon te stellen. 

Snelle service

Ontdek de mogelijkheden en verschillende maten voor uw ASC rolstelling. Komt u er niet uit? Wij staan steeds klaar voor u om u te begeleiden bij uw keuze. Stuur gerust een mailtje naar info@rolsteiger.net of bel naar 085-744 05 29, wij helpen u zeer graag verder. Overtuigd om een goedkope rolstelling te kopen bij Rolsteiger-kopen.be? In een paar klikken bestelt u uw ACS rolstelling. U geniet bij ons niet alleen van een volledig kosteloze levering. Daarbovenop heeft u ook nog eens recht op niet minder dan vijf jaar garantie! Wat houdt u nog tegen?

Filter

Catalogus

Framebreedte
    ?
Platformlengte
Werkhoogte