Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Kamerstelling kopen

   Kamerstelling kopen

   Bent u op zoek naar een kamersteiger voor werkzaamheden in of rondom het huis? Dan bent u bij Klimgigant.nl aan het juiste adres. Onze kamersteigers zijn zowel voor binnen- als buiten gebruik en zijn vervaardigd uit het hoge kwaliteit aluminium, waardoor u met groot gemak de kamersteiger kunt opbouwen. 


   De kamersteigers van Klimgigant.nl gaan tot een maximale werkhoogte van 3 meter, wanneer u op grotere hoogte wilt werken raden wij u aan onze vouwsteigers te gebruiken. Net als onze kamersteigers zijn de vouwsteiger geproduceerd met de grootste nauwkeurigheid, zodat het werken op kamer- of vouwsteigers altijd veilig is. 


   Kamersteiger kopen

   Ons assortiment bevat diverse soorten kamersteigers, naast kamersteiger onderdelen bieden wij u ook kamersteiger opzetstukken aan, ideaal voor uitbreiding of extra veiligheid. Welke kamersteiger u ook aanschaft, bij Klimgigant.be bent u verzekerd van diverse voordelen, zo heeft u bij ons het recht om uw aankoop binnen 100 dagen te retourneren, bieden wij u gratis verzending van uw aankoop én bent u verzekerd van de beste service, al meer dan 25.000 tevreden klanten gingen u namelijk al voor. Voor een betaalbare kamersteiger bent u bij ons aan het juiste adres, u heeft onder andere keuze uit:

   Kamersteiger 75 cm breed

   Wanneer u werkzaamheden moet uitvoeren waarbij weinig tot geen ruimte beschikbaar is, is het raadzaam om een smalle kamersteiger te kopen. Deze smalle kamersteiger is 75 cm breed en is momenteel de smalste rolsteiger uit het assortiment. Ondanks de minimale breedte is werken met een smalle steiger toch comfortabel. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Ga dan naar ons assortiment kamersteigers 75 cm


   Kamersteiger 90 cm breed

   Deze standaard breedte kamersteiger is momenteel zeer populair in onze webshop. Met een kamersteiger die 90 cm breed is kunt u zowel in brede als smalle ruimtes werken en is deze dus multifunctioneel inzetbaar. Lees hier meer over onze kamersteiger 90 cm


   Kamersteiger 135 cm breed

   De kamersteiger 135 cm breed is de breedste kamersteiger uit ons assortiment en wordt met name verkocht wanneer ook materialen en gereedschap op het platform zonder luik bewaard moet worden. Deze brede kamersteiger wordt vooral in grotere ruimtes gebruikt en is zeer wendbaar door de kamersteiger wielen. Meer informatie? Bekijk onze productpagina van de kamersteiger 135 cm.

   Naast bovenstaande kamersteigers bevat ons assortiment onder andere ook stukadoor kamersteigers en trapgat steigers, indien u hier meer informatie over wilt kunt u ons altijd contacten. Wij zijn te bereiken via onze klantenservice.

    

   Goedkope kamersteiger kopen

   In welke kamersteiger u ook interesse heeft, bij Klimgigant.be bent u verzekerd dat deze van de beste kwaliteit is. Onze techneuten werken iedere dag om onze steigers nog veiliger en beter te maken. Ondanks de hoge kwaliteit weten wij de prijzen van de kamer- en rolsteigers voordelig te houden. Zo geniet u van een goedkope kamersteiger en zijn wij een tevreden klant rijker. 

   Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij beschikken over een klantenservice die al uw vragen of opmerkingen graag in behandeling neemt.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking