Kamersteigers

Kamersteiger

U wilt als professional een betaalbare, maar toch robuuste en professionele kamerstelling kopen? De ASC kamerstelling is voor u de geschikte oplossing. Rolsteiger-kopen.be heeft een jarenlange expertise op het vlak van ASC kamerstellingen en bieden de aluminium kamersteigers aan in verschillende soorten en maten. De ASC kamerstelling is gekend om haar uitstekende kwaliteit, eenvoudige opbouw en is veilig in gebruik. De ASC kamerstellingen zijn gemaakt voor echte professionals en voldoen ruimschoots aan de (N)EN 1004-norm. U wilt een kamersteiger die voldoet aan al uw eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en stabiliteit, tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Rolsteiger-kopen.be aan het juiste adres. 

Lees meer Minder
Toont 1 - 18 van de 35 items

Brede kamersteiger

U bent bij ons verzekerd van een professionele uitvoering en een solide kamerstelling van uitstekende kwaliteit. De ASC kamerstelling bezit de breedtematen 75, 90 en 135 cm. De stelling kan tot 450 kilogram dragen en brengt u via de variabele werkhoogtes tot wel 7,50 meter hoog. Het frame is geproduceerd uit een lichtgewicht aluminium buis met een wanddikte van 1,6 mm. Op de sporten bevindt zich een antislipprofiel. De stabilisator koppelt u aan het frame met een koppeling van kunststof. Daardoor kan de stabilisator het aluminium niet beschadigen. 

Eenvoudige installatie van de aluminium kamersteiger

De ASC kamerstellingen hebben nog tal van positieve eigenschappen. De diameter van de dubbelgeremde wielen bedraagt 160 mm, met een maximale belasting per wiel van 120 kg. Platformen hebben een gelast aluminium frame, met een antisliptoplaag en watervast multiplex. Dat zorgt ervoor dat uw veiligheid steeds gewaarborgd is. De platformen hebben een maximale werkbelasting van 250 kg per platform, bij een gelijkmatige spreiding. De kastplanken, vereist op ieder werkplatform, zijn vervaardigd uit aluminium en zijn eenvoudig te installeren met kastplankhouders uit kunststof. U kunt de kastplanken ook gemakkelijk gebruiken om logo’s of reclame van uw bedrijf op te plakken. 

Wilt u onze kwalitatieve ASC kamerstelling kopen aan een scherpe prijs? De levering gebeurt gratis, met vijf jaar garantie op uw aankoop. Heeft u toch nog vragen? Contacteer ons gerust, wij staan voor u klaar. Stuur een mailtje naar info@rolsteiger.net of bel met onze experts op het nummer 085-744 05 29. 

Filter

Catalogus

Framebreedte
    ?
Platformlengte
Werkhoogte