Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Retourneren

   Bedenktijd/retour
   Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

    

   U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

    

   Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

    

   Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

    

   Retour formulier
   Een artikel dat geretourneerd wordt dient te worden voorzien van het Alumexx retourformulier, dat u hier kunt downloaden: Retour formulier. Vul dit formulier volledig in en verzend dit mee retour.

    

   Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
   Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

    

   Retouradres

   Leerlooierstraat 30
   4871 EN Etten-Leur
   Nederland

   Tel: 076 – 303 35 96
   E-mail: [email protected]

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking