Trappen

Aluminium trap

Rolsteiger-kopen.be heeft meer dan rolsteigers en rolstellingen. Ook voor verschillende soorten industriële trappen kunt u bij ons terecht, steeds aan een uitstekende prijs. Online een trap bestellen was nooit zo gemakkelijk. Bij ons bent u verzekerd van een tegen een uitstekende prijs, die ook nog eens afgewerkt, veilig en stabiel is.

Onze dubbele trappen en bordestrappen van ASC, bijvoorbeeld, zijn aantrekkelijk, stevig en scherp geprijsd. In ons assortiment vindt u ook verschillende soorten bouwtrappen, waaronder de Waku en de Bigone. Voor iedere gebruiker hebben wij de geschikte trap. Ontdek nu ons assortiment en profiteer meteen van een unieke kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Professionele industriële trappen kopen

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten industriële trappen. Als u een aluminium trap nodig heeft, kunt u deze gemakkelijk bestellen op onze website. We hebben veel verschillende trappen in ons assortiment:

  •        Premium trappen: deze trappen zijn zeer robuust en sterk, maar toch lichtgewicht. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ASC premium dubbele trappen. Deze zijn voorzien van een industriële coating om corrosie van het aluminium te voorkomen. Ook zijn er geen hinderlijke spreidstandbanden en is er een breed stavlak met antislipprofiel op de treden. U kunt natuurlijk ook kiezen voor onze Premium bordestrappen.
  •        VGS trappen: ook hierbij kunt u kiezen uit dubbele trappen en bordestrappen. Deze zijn van industriële kwaliteit en zijn uitgevoerd met een versterkt plateau, aluminium scharen en verstevigde scharnieren.
  •        Alumexx trappen: ideaal voor de particulier, gericht op de doe-het-zelver. Uitstekende trappen voor een zeer scherpe prijs.
  •        Alumexx twindeck: industriële trap voor de doe-het-zelver met een antislipdeck voor een stabiel en stroef stavlak. De zachte kunststof onderdelen beschermen lichaamsdelen en materialen.

Bij onze industriële trappen is het belangrijk dat u goed let op de keuringen en normen die gelden. De Alumexx trappen zijn namelijk speciaal gemaakt voor particulieren en zijn dus niet geschikt voor professioneel gebruik omdat deze niet aan de daarvoor geldende normen voldoen. Dat betekent echter niet dat dat deze trappen niet veilig zijn. Voor binnenshuis gebruik zijn deze trappen ideaal.

 Aluminium trap online kopen

Wilt u graag online een aluminium trap kopen, dan bent u bij Rolsteiger-kopen.be op het juiste adres. U kunt bij ons in enkele klikken online uw bestelling plaatsen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan kunt u altijd mailen of bellen.

Lees meer Minder
Toont 1 - 15 van de 64 items
-