Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dinsdag 25 December 2022

   BigOne ladders

   BigOne is een Belgische producent van uiterst multifunctionele ladders, die u uiteraard ook kunt bestellen bij Rolsteiger-kopen.be. De BigOne ladders zien er in eerste instantie helemaal niet zo groot uit, maar dat zijn ze wel. Deze ladders zijn namelijk compact om op te bergen maar kunnen volledig uitgeschoven worden tot een volwaardige ladder.

   Verschillende soorten BigOne ladders

   In principe heeft BigOne maar vier soorten ladders op de markt. Als u echter een van deze ladders in huis hebt, kunt u heel wat andere ladders de deur uit doen. Een BigOne ladder kan namelijk gebruikt worden als vrijstaande ladder in A-stand, als rechte ladder, als trapladder, tegen een muur aan of als steiger met behulp van twee ladders en een telescopisch platform. U kunt er dus alle kanten mee op! BigOne geeft zelf aan dat de ladders zelfs in totaal in 33 verschillende posities te gebruiken zijn. U vindt de BigOne ladders in vier maten in ons assortiment:

   • BigOne ladder 4x3

   • BigOne ladder 4x4

   • BigOne ladder 4x5

   • BigOne ladder 4x6

   De voordelen van een BigOne ladder

   Wat maakt een BigOne ladder anders dan andere ladders? Een van de grootste voordelen van deze ladders is de multifunctionaliteit. Daarnaast kunnen ze zowel binnen als buiten gebruikt worden, wat natuurlijk erg handig is. Daarnaast biedt een BigOne ladder, in welke maat dan ook, nog meer voordelen:

   • Een BigOne ladder is erg compact terwijl u er toch mee op grote hoogte kan werken. Hierdoor kunt u ze makkelijk opbergen en meenemen in uw wagen. De kleinste ladder heeft een opbergstand van 1 meter en de grootste is in opbergstand 1,8 meter.

   • De BigOne ladder is ook nog eens erg veilig. De ladder is namelijk voorzien van een automatisch scharnier dat het uit- of inklappen van de ladder kan blokkeren in iedere positie. Dit kan weer makkelijk ontgrendeld worden middels een handige drukknop

   • De ladder is voorzien van een uniek scharniersysteem waardoor deze te gebruiken is in allerlei bijzondere posities. In welke hoek of ondergrond u ook wilt werken, alles is mogelijk.

   • U kunt de ladder gebruiken op iedere gewenste hoogte en deze hoogte wordt dan vergrendeld met een veerpen in plaats van een kliksysteem. Dit werkt eenvoudig en een stuk veiliger!

   • De ladders zijn daarnaast niet alleen voorzien van doppen aan de onderkant, maar ook van handige transportwielen zodat u de ladder makkelijk kan verplaatsen.

   BigOne ladder kopen bij Rolsteiger-kopen.be

   Wilt u graag een BigOne ladder kopen? Dan kan dat natuurlijk bij Rolsteiger-kopen.be. Bij ons profiteert u van een snelle levering uit voorraad, 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie. Komt u er niet helemaal uit, dan helpen we u ook graag met het kiezen van de juiste BigOne ladder. Vervolgens bestelt u uw BigOne ladder gemakkelijk online!

   News & updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking