Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dinsdag 16 December 2022

   Waku ladders

   Bij Rolsteiger-kopen.be vindt uiteraard ook de ladders van Waku. Waku is een gerespecteerde producent van telescopische, multifunctionele ladders. Deze ladders zijn erg populair en dat is niet zonder reden. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, verkrijgbaar in diverse maten en uit te breiden met diverse toebehoren.

   Multifunctionele ladders van Waku

   De ladders van Waku staan bekend om hun multifunctionaliteit. Dat komt doordat de ladders uit vier delen bestaan die gemakkelijk in verschillende posities geplaatst kunnen worden. Met behulp van de innovatieve vergrendeling kunt u snel en veilig de ladder positioneren. Zo zijn de volgende posities mogelijk:

   • De Waku ladder gebruiken als dubbele trap, bijvoorbeeld om midden in een ruimte een klus uit te voeren of om extra stevig te staan.

   • Het is ook mogelijk om de ladder volledig uit te klappen tot op maximale hoogte om makkelijk hoge plekken te kunnen bereiken

   • U kunt de ladder zelfs op een trap of ongelijke ondergrond plaatsen.

    

   De Waku ladders zijn erg licht en voldoen aan alle gestelde eisen van de NEN 2484 en EN 131 norm. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardig aluminium waardoor ze lang mee gaan. U staat comfortabel op de vlakke sporten en verplaatst de ladder makkelijk met de ergonomische grip. Daarnaast profiteert u van extra veiligheid door de zelfblokkerende scharnier.

   Waku ladders in ons assortiment

   Het is een zeer goede keuze om een Waku ladder aan te schaffen. Daarmee haalt u niet alleen een goede ladder in huis, maar heeft u meteen alles in huis wat u nodig hebt om op hoogte te klussen. U heeft geen andere ladder meer nodig! U kunt bij ons terecht voor de volgende Waku ladders:

   • Waku 4x3. Multifunctionele ladder met 4x3 treden, ingeklapte lengte 102 cm, enkel recht uitgeklapte lengte 310 cm

   • Waku 4x4. Multifunctionele ladder met 4x4 treden, ingeklapte lengte 129 cm, enkel recht uitgeklapte lengte 420 cm

   • Waku 4x5. Multifunctionele ladder met 4x5 treden, ingeklapte lengte 157 cm, enkel recht uitgeklapte lengte 530 cm

   • Waku 4x6. Multifunctionele ladder met 4x6 treden, ingeklapte lengte 185 cm, enkel recht uitgeklapte lengte 640 cm

   Online Waku ladders kopen bij Rolsteiger-kopen.be

   Wilt u graag online een Waku ladder kopen, dan kan dat natuurlijk bij Rolsteiger-kopen.be. Bij ons profiteert u van een snelle levering doordat wij veel producten op voorraad hebben. Daarnaast bieden we u 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie. Bestel uw Waku ladder dus direct online bij Rolsteiger-kopen.be!

   News & updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking